Sociální sítě
Nahoru

Letní škola designu v DECO LOCO právě vypsala volná místa

Designérské studio DECO LOCO přichází s příležitostí pro všechny kreativní nadšence a zájemce o seberozvoj v oblasti interiérového designu. Letos poprvé renomované lektorky a úspěšné interiérové designérky Diana Turinová a Gabriela Hámová otevírají Letní školu designu 2024. Šestidenní kurz proběhne od 15. do 20. července 2024 v showroomu DECO LOCO. Tato intenzivní škola nabízí denní program od 9:00 do 16:00 v podobě přednášek, workshopů a praktických cvičení pro obohacení dovedností a rozšíření odborných znalostí.

DECO LOCO je inovativním designérským prostorem, který nabízí pomoc s inspirací a naplánováním si dokonalého bydlení, a zároveň podává pomocnou ruku všem designérům, kteří rádi pracují s moderním designem a chtějí se rozvíjet! Lektorkami Letní školy designu jsou dvě uznávané designérky s bohatými zkušenostmi v oblasti interiérového designu. Jejich práce se vyznačuje citlivým přístupem k detailu a inovativním využitím materiálů.

Diana Turinová i Gabriela Hámová jsou odbornice jak na historický vývoj interiérů, tak na moderní designové trendy. A právě jejich společná vášeň pro design a vzdělávání dala za vznik nápadu Letní školy designu. Kurz je postaven tak, aby byl vhodný jak pro zájemce z oboru, tak pro kohokoli, kdo se chce věnovat interiérovému designu. Zároveň je ideální jako báze pro jakékoli umělecké činnosti, jedná se o absolutní základy tvořivosti a navrhování.

Program zahrnuje úvod do interiérového designu, práci se vzorky, historický vývoj interiérů, kompozice a styly interiérů a závěrečný projekt. Cena kurzu je 15 600 Kč s DPH, s uzávěrkou přihlášek 30. června 2024.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.