Sociální sítě
Nahoru

Očekávaná sluchátka Sennheiser HD 620S jdou do prodeje

Společnost Sennheiser dnes zahájila prodej očekávaných sluchátek Sennheiser HD 620S. Ta navzdory příznivé ceně okouzlí audiofilskými výkony, a především unikátní schopností poskytnout otevřený zvuk z uzavřené konstrukce. Zákazníci se tak mohou těšit nejen na bohaté prokreslení celého frekvenčního pásma 6 Hz – 30 000 Hz. Čeká je také dechberoucí scéna a vzdušnost reprodukce, kterou ocení nejen při poslechu hudby. Plastické vykreslení prostoru vynikne i při sledování filmů a hraní videoher.

Sennheiser HD 620S jsou už nyní dostupná v elektronickém obchodě společnosti Panter za cenu 8 990 Kč

Zapomenout nelze ani na praktické výhody, které novinka přináší. S uzavřenými sluchátky si totiž milovník hudby může v klidu užít jemné smyčcové kvarteto i když zbytek rodiny sleduje film. V případě novinky ovšem bez kompromisů v podání prostoru, které jsou pro běžná uzavřená sluchátka obvyklé.

Sennheiser HD 620S tak ukazují, že audiofilská sluchátka mohou i za příznivou cenu spojit nerušený poslech uzavřených sluchátek s širokým prostorem a vzdušným zobrazením každého nástroje.

Sennheiser HD 620S nadchnou energickým detailním zvukem

Nové 38 mm měniče sluchátek Senheiser HD 620S s impedancí 150 ohmů posluchače nadchnou emocionální hloubkou svého projevu. Jejich ultralehká hliníková cívka se totiž pyšní mimořádně rychlou a přesnou odezvou, která jim propůjčuje vynikající dynamiku a bohatou energii v oblasti basů i subbasových frekvencí. Díky pečlivě vyvinutému systému tlumení si přitom nová HD 620S zachovávají vzdušnost a otevřenost zvuku, která proslavila legendární Sennheiser HD 600. Posluchače tak kdykoli přenesou do středu živého vystoupení.

Nekompromisní komfort, skvělá izolace i dlouhá životnost

Sluchátka HD 620s se mohou pochlubit špičkovou konstrukcí s ocelí vyztuženým hlavovým mostem, pohodlnými náušníky z paměťové pěny potažené umělou kůží a robustními vnějšími kryty. To spolu s výměnným kabelem dává tušit, že o životnost nemusí mít zákazníci strach. V nabídce příslušenství přitom kromě klasického kabelu s 3,5mm Jack konektorem naleznou i příplatkový symetrický kabelu s 4,4mm Pentacon zakončením, který posune kvalitu reprodukce ještě výš.

Kompromisy výrobce nedělá ani v oblasti komfortu. Sluchátka jsou i přes robustnost konstrukce vycházející z léty ověřené řady Sennheiser HD 500 lehoučká a jejich paměťová pěna pohodlně obepne i větší ušní boltce i nožky jakýchkoli brýlí. Nabídne tak stabilitu, pohodlí a skvělou izolaci pro dlouhé hodiny poslechu.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.