Sociální sítě
Nahoru

Scenic představuje novou kolekci itinerářů s více než 163 trasami v 50 zemích

Společnost Scenic Luxury Cruises & Tours zahajuje novou éru ultra-luxusních expedičních plaveb po celém světě odhalením Scenic Eclipse 2026 Worldwide Discoveries.

Nová kolekce itinerářů zve na plavby od října 2025 do března 2027 na palubě dvou ultra-luxusních Discovery jachet. Cestovatelé mohou zažít více než 163 tras, které vedou skrze 278 přístavů v 50 zemích na sedmi kontinentech a nabízejí bezkonkurenční objevování v ultra-luxusním stylu Scenic vyhlášenému pro opravdový all-inclusive koncept.

Nová kolekce Scenic Eclipse 2026 disponuje například plavbami za zatměním Slunce v Grónsku i na Islandu, oslavou 250. výročí vyhlášení nezávislosti Ameriky či plavbou přes ikonický Panamský průplav. Cestu lze doplnit také o plavbu po nejznámějších řekách světa, od evropských včetně Guadalquivir, Seinu a Temži až po řeky Delaware, York a Cape Fear v Severní Americe.

Scenic Eclipse také poskytne ikonický příjezd na jih Francie, kde si hosté mohou vychutnat oslnivý půvab Monaka během Velké ceny nebo vzrušující filmový festival v Cannes. Se dvěma jachtami Discovery v Evropě, Středomoří, Americe, Arktidě a fjordech a Antarktidě nabízí kolekce 2026 nekonečné možnosti bezkonkurenčního objevování.

Jako první objevitelské jachty na světě definovaly lodě Scenic Eclipse a Scenic Eclipse II ultra-luxusní průzkum, který hosty zavede z polárních oblastí do teplejších destinací plných historie a kultury, přičemž jejich nejmodernější design a technologie zajišťují bezproblémové cestování.

Jachty Discovery jsou jediné lodě s dvěma helikoptérami na palubě a tailor-made ponorkou a mají nejvyšší klasifikaci ledové ochrany pro osobní lodě, což umožňuje objevování polárních oblastí. Jachty Discovery Yachts s pouhými 228 hosty a luxusním vybavením, včetně prostorných apartmánů, rozsáhlého spa a až 10 restaurací, poskytují intimní a pohlcující cestu do srdce nejčistšího prostředí a jsou stejně tak vybaveny pro výpravy do nejživějších kulturních hubů světa.

Novinku společnosti v kolekci Scenic Eclipse 2026 je možnost vytvářet „ultimátní cesty“ pomocí navazujících kombinací plaveb společnosti Scenic. Hosté si mohou prodloužit své objevování z Málagy do Nice, procestovat úchvatnou krajinu Antarktidy a chilské fjordy. Nebo objevovat podmanivé kouzlo Nového Zélandu a jižního Pacifiku a mnoho dalších vzrušujících kombinací. Každý itinerář je navržen tak, aby nabízel bohaté, pohlcující zážitky a poskytoval hostům více času na proniknutí do rozmanitých a dechberoucích destinací.

Dominika Lange, generální ředitelka společnosti Scenic Group pro prodej a marketing v regionu EMEA, uvedla: „S rozšířením flotily společnosti Scenic na dvě jachty Discovery představuje vydání naší nové kolekce Worldwide Discoveries významný milník na téměř čtyřicetileté cestě společnosti Scenic. Kromě mimořádných nových tras si naši hosté mohou na obou lodích sestavit plavby na míru, přičemž většina plaveb je navržena tak, aby se daly kombinovat, což umožňuje cesty trvající až 60 nocí a déle. Jsme přesvědčeni, že kolekce cest pro rok 2026 je pro naše hosty dosud nejzajímavější.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.