Sociální sítě
Nahoru

Versace Crystal Noir: ztělesnění moderní interpretace luxusu

Nová vůně Versace Crystal Noir, kterou nabídne síť parfumerií FAnn, přináší nejvyšší intenzitu, která zanechává výraznou olfaktivní stopu. Tento výrazný parfém se inspiruje temnou a záhadnou podstatou černé barvy, ale také opulentní a odvážnou esencí zlata.

Na začátku se otevírá tóny luxusu a rafinované elegance. Zářivé paprsky citrusů evokují dechberoucí pestrobarevné západy slunce v Orientu. Špetka koření přidává pikantní nádech, připomínající atmosféru rušných tržišť exotických zemí. Okouzlující květinový charakter srdce vytváří bujnou omamnost palácových zahrad, zatímco gurmánské tóny přinášejí hřejivou sladkost. Základ pak tvoří dřevitě orientální symfonie, která dodává parfému jeho hloubku a intenzitu.

Versace Crystal Noir Parfum, 90 ml/4 650 Kč

Tato nová rafinovaná esence vás přenese do světa ryzího luxusu a poodhalí přepych a tajemství historie a kultury Středního Východu.

Flakon vůně Versace Crystal Noir Parfum připomíná skutečný drahokam. Je inspirován tvarem vybroušeného diamantu a vyrobený z granátově zbarveného skla. Působí uměřeně, a přesto přepychově. Výrazný velký uzávěr vypadá jako černý diamant a dokonale vystihuje styl „moderní princezny“ charakteristický pro ateliér Versace. Haute couture v podání Versace je naprosto okouzlující a vždy něčím překvapí: šaty s odvážnými výřezy jsou doslova pokropené třpytivými krystaly, ozdobené oslnivými třásněmi a zářivými kamínky. V originálních kreacích Versace, od večerních rób s korzetem z lakované kůže až po bohatě nabírané taftové sukně, se mísí rebelský rockový styl s honosností královských rób.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.