Sociální sítě
Nahoru

Emanuel Ungaro se prezentuje novou vůní pro ženy

Emanuel Ungaro představuje novou vůni Cosmic, jež odhaluje zcela nový vonný vesmír – smyslný parfém vytvořený pro ženy. Vůně v sobě zachycuje klasickou ženskou eleganci, kterou mísí s moderními tématy úniků do snových světů a okouzlujících futuristických představ.

Žena Emanuel Ungaro Cosmic je hnána vpřed svou vizí a odhodláním. Objevuje svět a nachází při tom v sobě obrovský potenciál. Její dobrodružný duch a vrozená sebedůvěra ji ženou přímo ke hvězdám a odkrývají jí neomezené možnosti. S vůní Cosmic svět leží u vašich nohou.

Emanuel Ungaro Cosmic, 90 ml/1 790 Kč

Vůně stoupající k novým výšinám. Emanuel Ungaro Cosmic vyčnívá z davu díky neotřelým kombinacím ingrediencí z květinově ambrové vonné kategorie. Tóny šťavnatého manga, pomeranče, citronu a černého rybízu vytvářejí jiskřivý úvod, který vás okouzlí svojí svěžestí. Uhrančivá svůdnost vůně přetrvává i v jejím srdci, v němž se mísí květinové tóny divokého kosatce, otočníku a fialky. Zklidňující sametový základ vůně ze santalového dřeva, vanilky a smyslného pižma přidává kontrast, jenž dolaďuje dokonale promyšlenou harmonii celé kompozice a zanechává na kůži dlouhotrvající vonnou stopu.

Zamiloval jsem si myšlenku spojení futuristické modernity a retro prvků. Postavil jsem proti sobě kosatec a fialku, jež evokují retro ladění, s pižmem, vanilkou a špetkou ovoce, abych vytvořil tento kontrast,“ uvedl parfumér Jerome Epinette ze společnosti Robertet.

Inspirací pro design vůně EMANUEL UNGARO COSMIC byly „space age“ módní kolekce značky Emanuel Ungaro z 60. let ovlivněné technologickým pokrokem a zájmem o vesmír. Kosmické téma se odráží v designu lahvičky ve tvaru planety s víčkem s elegantním mramorovým vzorem a luxusně působícím zlatým prstencem, který zdůrazňuje prémiové postavení vůně. Vnější balení ladí s lahvičkou a zrcadlí krémové mramorové vzory s metalickou čočkou uprostřed.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz