Sociální sítě
Nahoru

„Vrhněte se do náručí pohodlí a zdravého spánku,“ radí Ivana Gutová

Nespavost a nekvalitní spánek se staly charakteristickými rysy moderní éry. Zeptali jsme se tedy paní Ivany Gutové, majitelky oblíbeného showroomu LUXURY SLEEPING, na pár rad, jak docílit opravdu kvalitního spánku. S týmem odborníků se totiž již šestnáct let stará o potřeby při výběru luxusních postelí a matrací šitých na míru a při designu textilních doplňků pro pohodlí a zdraví. Kvalitu jejich řemeslné práce, smysl pro detail a orientaci na zákaznický servis oceňují nejen přímí zákazníci, ale i špičkoví interiéroví designéři a architekti, se kterými spolupracuje.

Ivana Gutová, majitelka shoroomu LUXURY SLEEPING

Jaký vliv má na naše spánkové vzorce volba správné postele?

Problémy se spánkem často korelují s psychikou, stresem a fyzickým stavem, což jsou faktory, jež často vymykají naší kontrole. Nicméně, jedním z aspektů, na němž můžeme aktivně pracovat, je výběr postele. Je zjevné, že s postelí máme intenzivnější interakci než s jakýmkoli jiným kusem nábytku v domácnosti. Investice do kvalitní postele se tak řadí mezi ty nejzásadnější. Je zásadní mít postel s individuálními parametry, která je přizpůsobená konkrétnímu uživateli.

Přinášíte kvalitní spánek do našich domovů již od roku 2008. Co to pro vás znamená?

Pro nás to není pouze o produktech, ale o celé cestě, kde vy, naši zákazníci, jste v centru pozornosti. Nejenže vám nabízíme postele, ale i povlečení, prostírání, osušky a lůžkoviny, vše do detailu přizpůsobené vašim potřebám. Vaše přání přetváříme v realitu a vytváříme prostředí odpovídající vaší náladě nejen v ložnici, ale v celém bytě či domě.

Které produkty jsou nejžádanější? A můžete nám představit novinky na tento rok?

Pokud jde o poptávku, v poslední době zaznamenáváme zvýšený zájem o postele s polohovacím systémem. Zákazníci si stále více uvědomují, že postel je investice na dlouhou dobu a polohování přináší nejenom komfort, ale také uspokojení základních ergonomických potřeb. Navíc, u nás si klienti nemusí vybírat mezi zdravím a pohodlím, protože naše postele obsahují pravé boxspringy s polohovacími možnostmi. Jsme unikátní na trhu díky široké škále polohovacích systémů od našich zahraničních dodavatelů.

Novinkou je možnost personalizace postele jak z hlediska designu, tak funkčnosti. Dřevěné rámy a dekorativní lišty dodávají posteli jedinečný vzhled. Tyto prvky mohou ladit s potahem postele nebo vytvářet kontrastní efekty. Funkčními prvky jsou například úložné zásuvky v hlavové části postele, elektrické zásuvky nebo vypínače zabudované do rámu postele. Taková postel dokáže přes noc nejen nabít energii vašemu tělu, ale i vašemu mobilnímu telefonu. Novinka pro tento rok zaznamenala velký ohlas, což se projevilo množstvím objednávek na tuto „vylepšenou“ verzi postele, které nyní s radostí vyhovujeme.

Jaké jsou vaše cíle a plány do budoucna?

Současná hektická doba nám připomíná, co je ve skutečnosti důležité v životě. Zdraví vlastní i našich blízkých se stává prioritou a s tím souvisí i větší důraz na příjemné a komfortní bydlení. Doufáme, že budeme moci naplnit přání každého, kdo sdílí naše hodnoty a chápe, že investice do kvalitní postele je investicí do zdraví a pohodlí. Chtěli bychom, aby každá rodina měla možnost spát ve zdravé a pohodlné posteli šité na míru jejich potřebám.

Kontakt: LUXURY SLEEPING, Korunní 108b/2569, Praha, www.POSTELE-LS.cz , tel.: 773503100

Více z rubriky Ložnice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.