Sociální sítě
Nahoru

King Seiko se navrací do minulosti – čerpá inspiraci v roce 1969

Po úspěšném debutu druhé designové řady hodinek King Seiko, známých jako KSK, se Seiko rozletělo do šedesátých a sedmdesátých let s neuvěřitelným mixem tvarů a stylů pouzder. Bylo to období revolučního designu a technologických průlomů, které tvořily historii. A teď se Seiko vrací k tomuto dědictví s novou kolekcí King Seiko, která se nese v duchu roku 1969.

Tvar pouzdra tedy přebírá ikonický design ze zmiňovaného roku 1969 a přetváří ho pro dnešního nositele. Hodinky mají nový náramek, který zrcadlí elegantní lesk a spolu s lehkým pouzdrem zajišťuje pohodlné nošení. Díky moderním technologiím dosahují hodinky štíhlé tloušťky 9,9 mm.

Nová kolekce přichází ve třech oslnivých barevných provedeních – stříbrném, fialovém a zeleném. Stříbrný číselník připomíná moderní skyline Tokia, zatímco fialový a zelený číselník zvou ke spojení s historií a přírodou Japonska.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.