Sociální sítě
Nahoru

Nádherná Ivona Dadic se stala tváří hodinářské značky Norqain

Ivona Dadic, rakouská sedmibojařka, má za sebou pozoruhodnou kariéru a již dosáhla mnoha milníků v atletice. Byla první Rakušankou, která se kvalifikovala na olympijský sedmiboj v roce 2012 v Londýně, a to třikrát po sobě. Její účasti na olympiádách svědčí o její vytrvalosti a talentu na nejvyšší mezinárodní úrovni. Nyní se stala tváří značky Norqain, kterou v Čechách nabízí hodinářství Koscom.

Již jako dítě jsem si do deníku psala, že mým snem je stát se olympijskou šampionkou. Tento sen budu následovat tak dlouho, dokud nestanu na stupních vítězů na olympijských hrách. Protože pokud milujete to, co děláte, můžete dosáhnout velkých věcí,“ nechala se slyšet Ivona Dadic.

Kromě působivých umístění na olympijských hrách získala Ivona také medaile na mistrovstvích Evropy a světa, což potvrzuje její postavení jedné z nejlepších sedmibojařek na světě. Doma v Rakousku si mnohokrát zajistila titul rakouské národní šampionky, což dokládá její dominanci na národní úrovni.

Její výjimečný rok byl bezesporu rok 2020, kdy byla korunována rakouskou sportovkyní roku, což je nejvyšší sportovní ocenění v její zemi. Ivona září nejen na mezinárodních soutěžích, ale také přispívá k tomu, aby se atletika v Rakousku dostala zpět do popředí a inspirovala nové generace sportovců.

Ivona Dadic miluje své hodinky Norqain Wild ONE Skeleton Turquoise, které jsou dokonalým společníkem pro její tréninkové seance. Díky lehkému a robustnímu designu je může nosit bez obtíží.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.