Sociální sítě
Nahoru

Ekoreex Holding Golf Cup 2024 zaštítí magazín Top Class

Zelený sport vládne i letošní sezóně, a tak se i letos zástupci magazínu Top Class potkají na greenu s hráči ze světa byznysu. Už tento pátek, tedy 21. června, totiž pořádá firma Ekoreex Holding, jeden z předních dodavatelů solárních systémů, vzduchotechniky, klimatizací a technologií vytápění a automatizací, svůj golfový turnaj s názvem Ekoreex Holding Golf Cup 2024.

Turnaj se odehraje na jednom z nejhezčích pražských hřišť Galerie Golf Hostivař a to za přítomnosti milovníků golfu z řad známých kulturních osobností, sportovců a podnikatelů, kteří svoji samotnou účastí a hrou podpoří dobročinnou organizaci Zdravotní klaun, která přináší radost a smích dětem v nemocnicích.

Celý den tedy bude mít charitativní přesah, přičemž o konkrétním dopadu své pomoci si na místně bude možné promluvit přímo se zástupci organizace.

Mezi generální partnery golfového turnaje se řadí společnost Microwell, největší distributor klimatizací a tepelných čerpadel na českém trhu, a to po boku značky Midea Group, která je pro změnu největším světovým výrobcem invertorových klimatizací a zcela bez pochyby absolutní jedničkou na trhu.

Účastníci turnaje se mohou těšit na bohatý doprovodný program v podobě ochutnávky luxusních vín malého rodinného podniku Vinařství Vašíček, rumů a doutníků společnosti RumMe, jež se snaží naučit veřejnost pít s jistou elegancí, a ručně vyráběných čokoládových lanýžů dodávaných společností Čokolády Denisa. Pro vyvážení chutí nebude chybět ani společnost Radev, která se specializuje na výrobu uzenin a prodej masa z prověřených chovů bez glutamátu a lepku.

Přítomni ale budou také další partneři, ať už zástupci luxusního wellnes resortu You and Me, nově zrekonstruovaného hotelu Lesní chata na pomezí Krkonoš a Jizerských hor či průmyslového areálu Q park Měšice. Dalšími partnery jsou také společnosti Wavin, která celosvětově nabízí širokou škálu udržitelných produktů pro infrastrukturu, Golfit nabízející vysoce kvalitní doplňky stravy pro golfisty a Horák produkční, který má mnohaleté zkušenosti v oblasti polygrafie, grafiky, produkce a obchodu.

Na místě nebude chybět profesionální trenér a golfová akademie pro začátečníky. Pro hráče jsou ale připraveny hned na tři vložené soutěže. Nearest to the pin, longest drive a soutěž Beat the Pro, tedy vlastně výzva „poraz profíka,“ kdy se každý z hráčů utká v duelu s profesionálním golfistou o lepší úder na tříparové jamce. V případě prohry amatérského hráče poputuje 500 Kč jako symbolický příspěvek organizaci Zdravotní klaun.

Během slavnostního vyhlášení vítězů turnaje moderátorkou akce Zuzanou Kábelovou, proběhne dobročinná dražba předmětů známých osobností jako je například tematicky namalovaný obraz přímo pro tento turnaj od předního českého kaskadéra a v současné době i nadaného malíře, který není nikdo jiný, nežli Martin Hub.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.