Sociální sítě
Nahoru

Brugal představuje prémiový rum Maestro Reserva

Ultra prémiová značka rumů Brugal se zrodila z vášně pěti generací Maestros Roneros v Dominikánské republice. Už 135 let zde rumoví mistři rodiny Brugal cizelují výjimečný rum. Master blenderka Jassil Villanueva z páté generace navazuje na podmanivé dědictví značky a představuje své nejnovější mistrovské dílo – stálou edici prestižního rumu Maestro Reserva, které ztělesňuje celoživotní touhu po dokonalosti a výjimečnou chuť rumů Brugal.

V procesu výroby rumu Maestro Reserva využívá inovativní techniku Dark Aromatic Toasting. Rum zraje v amerických dubových sudech po sherry. Poté se přelije do jiných nádob a sudy se opatrně vypálí, čímž se ze dřeva uvolní karamelové tóny. Po opětovném naplnění předají sudy rumu jemné karamelové tóny s nádechem dubu, medu a kouře. Dřevo se postará o nádhernou jantarovou barvu rumu a jeho výbornou sametovou plnou chuť s tóny vanilky a pomerančové kůry a jemnou hořkostí hnědého cukru.

Tajemství výjimečné chuti tkví v tom správném okamžiku, kdy se sudy vypálí a naplní a v délce zrání. Technika Dark Aromatic Toasting rum přirozeně osladí bez přidaných cukrů a dalších přísad.

Každá generace rodiny Brugal obohacuje proces výroby a předává svým potomkům dědictví, které zůstává uchováno v jedinečné chuti rumu i znalostech jeho výroby. A právě mnohaletou praxi, trpělivost a detailní péči otiskla Jassil Villanueva Quintana do rumu Maestro Reserva.

„Moje rodina si hluboce váží elegance a duše rumu Brugal. Sama jsem vstřebala spoustu moudrosti od předešlých generací Maestros Ronero. A využila jsem je při skládání rumu Maestro Reserva, který evokuje perfektní moment. Věřím, že bude ozdobou všech velkých životních událostí, které se zapíší do historie vaší rodiny,“ komentuje Jassil Villanueva Quintana.

Prémiový rum Maestro Reserva si nejlépe vychutnáte samotný nebo na ledu. Nejprve vás okouzlí jemná dubová vůně s tóny ovoce a nádechem kouře, karamelu a medu. Na patře vynikne chuť vanilky a karamelu, které ustupují jemným tónům hořké čokolády a sušeného ovoce s nádechem pražených oříšků a pomerančové kůry.

Rum Maestro Reserva zdobí krásná skleněná láhev vyrobená na míru. Kartonový obal je ekologický, recyklovatelný a ctí principy udržitelnosti palírny Brugal.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.