Sociální sítě
Nahoru

Sluneční brýle z výroční kolekce Robert la Roche

Minulý rok značka Robert la Roche oslavila významný milník – padesát let na trhu jako jeden z předních výrobců brýlových obrub. Tento úspěšný příběh, který začal v roce 1973, je důkazem neúnavného závazku ke kvalitě, designu a inovaci, což je charakteristické pro každou kolekci této rakouské značky.

Od svého vzniku se značka Robert la Roche zaměřuje na vytváření brýlových obrub, které nejen dobře vypadají, ale také poskytují maximální pohodlí a dlouhou životnost. Ať už se jedná o designové obroučky vyráběné z přírodního acetátu v Itálii nebo z prvotřídního titanu v Japonsku, značka staví kvalitu materiálu a jeho zpracování na první místo. Tato pečlivá pozornost k detailu zajišťuje, že každý kus nese pečeť excelence.

Při příležitosti svého padesátého výročí se značka rozhodla vzdát hold svému dědictví prostřednictvím speciální edice modelů slunečních brýlí inspirovaných 80. a 90. lety. Tyto brýle, které přinášejí zpět ikonické styly těchto dekád, jsou limitovány na pouhých sto kusů v každé ze čtyř nabízených barev. Každý designový kousek je jedinečný a připomíná současný trend výrazných, mohutných obrub, které dominují dnešní módní scéně.

Pro výroční edici z roku 2023 zvolila značka Robert la Roche kombinaci ručně zpracovaného acetátu celulózy a minerálních skel. Tento přístup nejen zajišťuje výjimečnou kvalitu a odolnost, ale také zvyšuje komfort nošení. Minerální skla, známá svou čistotou a odolností proti poškrábání, spolu s precizně opracovaným acetátem představují dokonalou harmonii tradičních materiálů a moderního designu.

Tyto exkluzivní brýle jsou k dostání také v České republice. Optika Polák, renomovaný obchod s brýlemi, je nabízí za 17 490 Kč ve své prodejně na Revoluční ulici v centru Prahy. Zákazníci zde mohou nejen vyzkoušet a zakoupit tyto unikátní modely, ale také ocenit vysokou úroveň zákaznického servisu rodinné firmy.

Značka Robert la Roche za padesát let svého působení dokázala, že kvalita, inovace a respekt k tradici mohou jít ruku v ruce. Její výroční kolekce je důkazem toho, že i po půlstoletí na trhu zůstává věrná svým hodnotám a nadále přináší svým zákazníkům produkty, které nejsou jen módními doplňky, ale skutečnými uměleckými díly.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.