Sociální sítě
Nahoru

Ambasadorka Lexus Karlovy Vary Sára Kousková se kvalifikovala na olympiádu do Paříže

Ambasadorka Lexus Karlovy Vary Sára Kousková se probojovala na olympijský golfový turnaj v Paříži. V redukovaném olympijském žebříčku jí patří 53. místo, což nakonec s přehledem stačilo na premiérovou účast pod pěti kruhy, kam se podívá nejlepší šedesátka golfistek z celého světa.

Kousková spolupracuje přímo s karlovarským zastoupením značky Lexus. Lexus v ČR je dlouhodobým partnerem celé řady golfových akcí a golfového resortu v Berouně. Současná nejlepší česká golfistka si účast v Paříži potvrdila Tipsport Czech Ladies Open v Berouně, rovněž za účasti značky Lexus.

Pro Kouskovou byla účast na olympiádě vždy jejím snem. Nyní jí čeká s týmem relativně rušné období. Rozhodla se vynechat turnaj ve Švýcarsku, aby si trochu odpočinula a zrehabilitovala, nicméně už v neděli odlétá na další akci do Londýna. Pak ji čeká ještě Dutch Open v Nizozemí a poté už odlet do Paříže.

S cíli a plány pro olympijskou Paříž si zatím moc hlavu nedělám. Jsem teď šťastná, že se povedl krok číslo jedna. Ale kdo mě zná, ten ví, že se do Francie nepojedu jen zúčastnit. Co vím ale jistě je to, že do dějiště vyrazím už o vice než týden dříve, abych měla možnost poznat místní podmínky a hřiště samotné,“ dodala Kousková.

Lexus je prémiovou značkou automobilky Toyota, která je globálním partnerem olympijských i paralympijských her a rovněž lokálním partnerem Českého olympijského výboru a Českého paralympijského výboru. V Paříži se tak bude fandit ambasadorům obou značek.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.