Sociální sítě
Nahoru

Na Střeleckém ostrově se zvolila nová Miss Tourism World Czech Republic 2024

Ve čtvrtek 27. června 2024 proběhla očekávaná akce roku módního průmyslu – několik módních přehlídek spojených s finále soutěže Miss Tourism World 2024. Tato prestižní událost se uskutečnila v nádherném prostředí historického města Prahy na Střeleckém ostrově a přilákala hosty z různých koutů světa.

Módní přehlídka představila nejnovější kolekce předních evropských návrhářů, kteří svými originálními a inovativními modely nadchli publikum. Na mole jsme mohli vidět úchvatné kreace, které kombinovaly eleganci s moderními trendy, a nechyběly ani odvážné a extravagantní kousky. Každý z návrhářů předvedl svou jedinečnou vizi módy pro nadcházející sezónu. Modely předváděly úspěšně Missky z Česka, Maďarska, Polska a Slovenska a samozřejmě i Miss Tourism World 2023 Karolína Gorylová.

Jedním z vrcholů přehlídky byla kolekce spodního prádla od Provoque, která sklízela ovace za své minimalistické, avšak velmi sofistikované modely. Další zajímavou kolekcí byla prezentace netradičních modelů od Craft Explosion, návrhářky Marie Ilinčevy, jejíž modely nový rozměr a osvěžující závan do světa módy, a na závěr nechyběla ani poctivá ruční práce z dílny Michaela Horkého pod značkou Horký Boty. O vlasy a make up se postaral Beauty salon Colorbookin a tým Hany Hradecké, krásné kytice poskytla Miri Flowers Art.

Součástí akce byl také velmi napínavý, z nichž jedna finalistek, bude reprezentovat Českou republiku na světovém finále Miss Tourism World 2024 v Číně.

Po několika kolech, zahrnujících módní přehlídku v modelech designérky Veroniky Robotkové – Laverro Prague, plavkách privátní značky Bara Hoskova Fashion a ve večerních šatech od návrhářky Jiřiny Tauchmanové, dívky vybírala porota složená z předních odborníků. A nakonec titul Miss Tourism World Czech Republic 2024 získala Eliška Bokešová. Nádherné 2. místo si pak svou krásou vybojovala Karolína Budka a 3. místo pak Katrerina Ružičková. Tereza Žáková získala titul Miss Asia Global a Kristýna Kolárová Miss Tourism Global.

Večerem proběhla také charitativní dražba výtvarnice Veroniky Manukjan. Díky majiteli restauraci Jarda Kozára výtěžek poputoval nadaci Srdce na dlani, která pomáhá dětem z dětských domovů najít si své místo ve společnosti.

Tato akce byla nejen oslavou módy a krásy, ale také významným příspěvkem k rozvoji mezinárodní spolupráce a kulturní výměny. Pořadatelka Kateřina Ficelová zdůraznila důležitost udržitelného turismu a jeho pozitivní dopad na místní komunity a životní prostředí. Závěrečná afterparty byla plná radosti a oslav, kde si hosté mohli vychutnat gurmánské speciality, živou hudbu v provedení Lýdii Jurkové, Kláry Berishe a Michaela Hejče a mohli samozřejmě navázat i nové kontakty. Módní přehlídka a Miss Tourism World 2024 aspiruje nejen na událost roku, ale je také inspirací pro budoucí generace v oblasti módy a turismu.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.