Sociální sítě
Nahoru

Léto je tady, vychutnejte si bublinky na ledu

Léto je ideální čas na osvěžení, a jak se osvěžit lépe než s exkluzivními víny, která jsou speciálně navržena pro horké dny a k podávání na ledu. Ochutnejte šumivá vína Cava Codorníu Ice Edition a Piper-Heidsieck Riviera – perfektní volbu pro letní osvěžení.

Horké dny přímo vybízejí k vychutnávání studených nápojů. Ať už s přáteli na grilovačce nebo večer v křesle na verandě, k jakékoliv příležitosti se skvěle hodí bublinky Cava Codorníu Ice Edition nebo Piper-Heidsieck Riviera, které jsou přímo určené k servírování na ledu. Tato vína patří do „ice edition“ a vyznačují se vyváženou a intenzivní chutí, kterou led neředí, ale naopak zvýrazňuje. Víno podávané na ledu je chladivý a osvěžující nápoj, který je ideální pro horké letní dny. Víno z „ice edition“ je více aromatické, což zvyšuje celkový smyslový zážitek.

Cava Codorníu Ice Edition je dokonalým společníkem pro letní večery a společenské akce. Toto španělské šumivé víno je vytvořeno tak, aby bylo podáváno samotné s ledem, ale skvěle se hodí i do odvážných koktejlů. Vyznačuje se svěžími tóny jarního ovoce, citrusů a bílých květů, v pozadí pak ucítíte aroma broskví či mandlových květů. Chuť je harmonická, s tóny citrusů a sadového ovoce, s dlouhým osvěžujícím závěrem.

Piper-Heidsieck Riviera je šampaňské, které si získá vaše srdce hlavně během léta. V horkých dnech v něm totiž naleznete dokonalou útěchu. Tyto elegantní bublinky, inspirované slunnou francouzskou Riviérou, jsou typické svou jemnou a osvěžující chutí s nádechem citrusů a letního ovoce. Chuť i vůně vás zcela okouzlí a poskytnou jedinečný zážitek pro vaše letní večírky. Vychutnejte si toto šampaňské samotné s ledem nebo s kouskem citronu. Piper-Heidsieck Riviera je symbolem elegance a letní pohody, kterou si můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.