Restaurace | 8.7.2024 | Marek Zelený

PRU58 myslí i na vegany

Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí se mohou těšit na nepřeberné množství chutí, které nabízí jedině asijská fusion kuchyně.

Menu začíná poledním „street food menu“, které je rozdělené na malé předkrmy a hlavní chody. Tato sekce se mění týden, co týden. Pro představu lze jmenovat oblíbené Pad Thai Chicken Noodles nebo Fish & Chips. Další oblíbenou částí je degustační menu, jenž se podává pro 2 a více osob. Lze zvolit z 5 až 8 chodů na osobu. Opět se nabídka degustačních chodů mění s každým pondělím. Pracovní oběd vždy v jiné chuťové podobě.

Velkou novinkou je samostatné veganské polední menu, které se skládá z malých a středních chodů. Je libo Hiyashi Chuka Wakame Salad, Summer Beet’s Roll Tahini nebo Yam Avocado Chilli Jam. Za zmínku stojí Thai Red Curry Mushrooms nebo Yasai Shiitake Poké Bowl. Klasické veganské variace s průčkovým twistem.

Na menu nechybí sushi nabídka, která obsahuje všechny druhy, které si lze představit. Omakase Sushi Set čítá 32 ks a stojí 1349 Kč. Kdo by odolal. Poslední sekcí jsou dezerty, kde nechybí signature větrník nebo vietnamská káva se zmrzlinou. Restaurace PRU58 navíc disponuje velmi příjemnou zahrádkou. Ideální kombinace a důvod k návštěvě.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz