Nejnovější přírůstek do hotelové sítě Waldorf Astoria zaznamenal první úspěch na poli mezinárodních ocenění. Magazín Wine Spectator vyznamenal v letošních Wine Spectator Restaurant Awards tři z šesti restaurací resortu. La Perle, Maison Des Epices a Moulin se tak zařadily mezi restaurace s nejlepší nabídkou vín na světě pouhých pět měsíců od otevření resortu.
Wine Spectator’s Restaurant Awards každoročně oceňuje restaurace, jejichž vinné lístky nabízejí zajímavý výběr, dobře se hodí k dané kuchyni a oslovují široké spektrum milovníků vína, což odráží vynikající služby a znalosti o víně. V rámci seychelského souostroví získalo ocenění pouze pět restaurací. Waldorf Astoria Seychelles Platte Island tak se třemi zástupci potvrzuje zdárné ambice stát se nejexkluzivnější destinací regionu.
La Perle, Maison Des Epices a Moulin získaly ocenění Award of Excellence, jenž se uděluje restauracím, jejichž vinný lístek obsahuje dobře vybraný sortiment kvalitních výrobců a tematicky se hodí k menu jak cenou, tak stylem.
„Máme obrovskou radost, že tři naše restaurace získaly ocenění Award of Excellence od Wine Spectator. Tato ocenění jsou potvrzením naší oddanosti poskytování nezapomenutelných gastronomických zážitků, kde se snoubí prvotřídní kuchyně a pečlivě vybíraná vína, a vytváří tak nezapomenutelné chvíle pro naše hosty,“ uvedl Thibaut Vieira, Food & Bevarage Director resortu Waldorf Astoria Seychelles Platte Island.
La Perle, živá středomořská brasserie, oslavuje dary oceánu s čerstvými, udržitelně získanými mořskými plody. Maison Des Epices láká hosty svými masovými specialitami, kde se exotické koření prolíná s kreolskou a latinskoamerickou kulturou v ohnivé fúzi chutí. Moulin nabízí vytříbený zážitek z jídel „z farmy až na talíř“, který se vyznačuje denními sklizněmi zdůrazňujícími umění gastronomie a příjemnou atmosféru.