Sociální sítě
Nahoru

Union Glashütte opět partnerem závodu veteránů napříč Saskem

Jen málokomu se podaří dopřát si tak jedinečný zážitek s klasickými automobily, jakým je závod Sachsen Classic. V jeho rámci se v polovině srpna opět přesunou závodníci kultovní setinové rallye ze Cvikova do Lipska.

Manufaktura Union Glashütte při této příležitosti představuje limitovanou edici ocelových hodinek Noramis Chronograph Sachsen Classic 2024. Tento model oslavuje motoristický sport 70. a 80. let výraznými akcenty v oranžové, světle modré a matně bílé.

Světle modré totalizéry a oranžové ručky chronografu vytvářejí dynamický vzhled. Typické prvky jako pumpovací tlačítka, zaoblené safírové sklíčko a datumové okno na 9 hodinách podtrhují vintage styl hodinek.

Noramis Chronograph Sachsen Classic 2024 není jen estetický, ale také funkční. Super-LumiNova na hodinových a minutových ručkách i trojúhelnících na 3, 6, 9 a 12 hodinách zaručuje perfektní čitelnost.

Oranžový tachymetr uprostřed ciferníku hodinek Union Glashütte a světle modré kolejničky zdůrazňují hloubku a vintage charakter hodinek. Zadní víčko ze safírového sklíčka odhaluje nejnovější strojek UNG-27.S2.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.