Sociální sítě
Nahoru

KLENOTA přichází s limitovanou edicí šperků s morganitem v barvě roku

V oblasti módy se barvy neustále mění a vyvíjejí, přičemž každá sezóna přináší nové odstíny a kombinace, které zaujmou a inspirují. Pro rok 2024 vyhlásila společnost Pantone Color Institut barvou roku teplý a jasný odstín Peach Fuzz (v doslovném překladu broskvové chmýří). A právě tato barva, vyzařující jedinečný nádech letní romantiky a jemné elegance, inspirovala český ateliér Klenota k vytvoření letní limitované edice šperků s morganitem v broskvovém odstínu.

Peach Fuzz je víc než jen módní trend. Je to barva, která přináší svěžest a sofistikovanost do světa módy, a to s neuvěřitelnou lehkostí a půvabem. Tato barva je ideální pro letní a jarní sezónu, kdy se toužíme oblékat do svěžích pastelových odstínů.

Pokud hledáte způsob, jak obohatit svůj šatník o něco nového a inspirujícího, šperk s broskvovým morganitem je rozhodně skvělou volbou, jak tuto krásnou barvu začlenit do svého každodenního života. Inspirujte se nejnovější limitovanou edicí českého šperkařského ateliéru Klenota. Edice je k dostání pouze v omezeném množství do vyprodání zásob.

Limitovaná edice Peach Fuzz přináší dokonalé spojení moderního designu s přírodní krásou, kde hlavní roli hraje broskvový morganit. Jeho půvabný odstín připomíná teplé letní dny a první paprsky zapadajícího slunce. Jedná se o nadčasovou barvu, která překračuje pomíjivé sezónní trendy, pokožce dodává teplý nádech a oživuje celkový vzhled.

Pastelový odstín broskvového morganitu vypadá velmi přirozeně, moderně a svěže, a je možné jej nosit ve všech ročních obdobích. Dokáže upoutat pozornost, aniž by působil příliš výrazně či okázale. Tento drahokam bude proto ideální volbou pro ženy, které hledají decentní šperk na každodenní nošení a chtějí lehce zvýraznit svou ženskost. Díky tomu, že bývá tradičně spojován s láskou a něhou se navíc stává perfektním dárkem pro různé příležitosti.

Monochromatický look: Kombinujte různé odstíny broskvové barvy od světlejších tónů až po tmavší. Monochromatický vzhled nejenže vypadá chic, ale také opticky prodlužuje postavu a vytváří jednotný a vyvážený celek. Celý outfit vyšperkujte k dokonalosti doplňky z růžového zlata.

Kombinace s neutrálními barvami: Broskvová se skvěle hodí k neutrálním barvám, jako je bílá, krémová, šedá a černá. Zkuste váš letní vzhled oživit broskvovou blůzou s bílými kalhotami. Tato kombinace vytváří svěží, odlehčený dojem, ideální pro teplé letní dny.

Doplňky a šperky: Pokud nechcete nosit broskvovou barvu jako hlavní část svého outfitu, zkuste ji nenápadně zakomponovat do doplňků a šperků. Broskvový morganitový prsten, jednoduchý náhrdelník nebo náušnice dodají vašemu vzhledu elegantní akcent a šmrnc. V létě budou morganitové šperky nejen stylové, ale i trendy, zvláště pokud je zkombinujete s perlami.

Svěží tóny broskvového morganitu nejlépe vyniknou v kombinaci s bílým a růžovým zlatem, které skvěle podtrhuje jeho přirozeně jemnou barvu. Při zasazení do růžového zlata navíc vznikne romantická souhra, která působí velice něžně. Pokud zatoužíte morganitový šperk ozdobit i dalším kamenem, není lepší volba než čirý diamant. Ten svým leskem šperk krásně rozzáří, ale neodpoutá pozornost od ústředního morganitu.

Morganit je známý svou výjimečnou průzračností a často neobsahuje žádné inkluze. Jeho krása vyniká v různých brusech, z nichž každý dodává kameni jedinečný charakter. Klasikou jsou kulatý a oválný výbrus, které zvýrazňují přirozený lesk morganitu. Velmi populární je brus ve tvaru kapky, který morganitu dodává eleganci a jemnost. Brus emerald s čistými liniemi podtrhuje průhlednost a zářivost kamene, zatímco tvar srdce vyjadřuje romantiku a něžnost. Na morganitu se nejvíce cení jeho velikost, barva a čistota. Platí, že čím větší kámen, tím sytější barva.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.