Sociální sítě
Nahoru

S novou generací chronografů Edox přichází i nová kooperace

Renomované pro svou přesnost a odolnost, švýcarská značk Edox má dlouhou historii v měření času na některých z nejprestižnějších závodních událostí světa – včetně soutěží WRC, Dakar a FIA Rallycross. Nejnovější chronograf linie Chronorally 45 ztělesňuje toto dědictví a zároveň otevírá novou kapitolu se svým přepracovaným pouzdrem o maskulinním průměru 45 mm a modernizovaným designem ciferníku.

Značka Edox dnes hrdě oznámila svou novou roli oficiálního partnera časomíry týmu BMW MOTORRAD WorldSBK a BMW MOTORRAD Motorsport. Tato spolupráce znamená plynulý přechod z oblasti automobilových klání do vzrušující sféry motocyklového závodění, kde jsou klíčové agilita a přesnost.

Nový Edox Chronorally 45, vyrobený s titanovým pouzdrem a charakteristickými nadrozměrnými tlačítky, spojuje ergonomický design s přesnými časoměrnými schopnostmi. Poháněný quartzovým strojkem Calibre 38s, tento chronograf nabízí tachymetr a přesnost měření na 1/10 sekundy, což zajišťuje přesnost na trati i mimo ni.

Rozhodnutí rozšířit se z motoristických závodů na motocykly podtrhuje závazek značky Edox přijímat nové výzvy a posouvat hranice. Motocyklové závody vyžadují stejnou přesnost a výkon jako jejich čtyřkolový protějšek, což činí chronografy Chronorally 45 ideálním společníkem pro profesionální jezdce i nadšence. Naše partnerství s týmem BMW MOTORRAD WorldSBK a BMW MOTORRAD Motorsport nám přináší novou vzrušující kapitolu,“ prozradil Alexandre Strambini, generální ředitel společnosti Edox.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.