Sociální sítě
Nahoru

Objevte rytmy brazilského pobřeží na palubě luxusní jachty Scenic Eclipse

Společnost Scenic Luxury Tours & Cruises zve milovníky rafinovaného luxusu a gastronomie na nezapomenutelnou plavbu „Rytmy brazilského pobřeží“ na palubě ultra luxusní jachty Scenic Eclipse. Hosty na plavbě doprovodí šéfkuchař a Vice President of Oceans Hotel Operations spolešnosti Scenic Tom Goetter společně s finalistou Top Chef Mexico Gabrielem Rodriguezem. Tato all-inclusive plavba kolem malebného pobřeží Brazílie a Uruguaye zaručuje nejen gurmánské zážitky ale i omamné výhledy.

Plavbu zahájí ve velkém stylu cocktail party, během které hosty na palubě osobně přivítá kapitán lodi společně se slavnými šéfkuchaři. Dvojice kulinářských mistrů během večera představí své originální koktejly, které budou v nabídce po celou dobu plavby, a které skvěle nastaví tón pro další gurmánské požitky.

Cestovatelé se během plavby ponoří do světa vysoké kuchyně prostřednictvím poutavých přednášek a ukázek vaření. Šéfkuchaři Gabriel Rodriguez a Tom Goetter se podělí o svá kulinářská tajemství a postřehy a nabídnou hostům jedinečnou příležitost nahlédnout do mysli světově uznávaného šéfkuchaře.

Hosté se mohou těšit na špičkové ingredience a jedinečná jídla z menu, inspirovaných chutěmi Brazílie. Restaurace Lumiere se navíc v průběhu plavby promění v atraktivní pop-up, kde oba šéfkuchaři předvedou své umění a představí řadu překvapení například v podobě kuchařské soutěže.

Plavba „Rytmy brazilského pobřeží“ nabízí trasu, která vyzdvihuje to nejlepší z dechberoucího brazilského pobřeží s pulzujícími městy, nedotčenými plážemi a kulturními poklady. Cesta začíná v úchvatném Riu de Janeiru a poté se jachta Scenic Eclipse vydá podél pobřeží Brazílie a Uruguaye na dosah úchvatné přírodě, tropickým plážím a deštným pralesům v Ilha Grande, Paraty, Ilhabela, Ilha de Mel a São Francisco do Sul. Dále pokračuje do Punta del Este a Montevideo v Uruguayi, a nakonec zakotví v Buenos Aires, známém jako „Paříž Jižní Ameriky“, proslulém svým bohatým kulturním dědictvím, rušným nočním životem a architekturou v evropském stylu.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.