Sociální sítě
Nahoru

Rock Machine představuje Riff, parťáka na dirt a pumptrack

Česká značka Rock Machine představuje nejnovější přírůstek do své rodiny kol. Model Riff se od konkurence liší především tím, že na výrobu rámu, byla použita ocel. Tento model je k dispozici ve třech různých specifikacích, aby vyhovoval potřebám a preferencím každého jezdce.

Na vývoji kola se podílel testovací jezdec Teodor Kováč, který patří mezi špičku české MTB freestyle a freeride scény a zkušenosti sbírá na závodech po celém světě. „Díky jeho zpětné vazbě jsme mohli vytvořit dirtové kolo, které splňuje nejvyšší standardy kvality a výkonu. Riff je vybaven rámem z nejklasičtějšího materiálu Cr-Mo 4130, což zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost,” vysvětlil Michal Sobek z produktového vývoje značky.

Kolo je navrženo s důrazem na maximální zábavu a minimální údržbu. Exceluje na pumptracku a hravě zvládá dirtové tratě. Díky speciálnímu vedení hadice přední brzdy skrz sloupek řízení si jezdec nemusí lámat hlavu nad tím, zda zvládne barspin. Pivotal sedlo a sedlovka stažená šroubem bez objímky zajišťují maximální pohodlí a stabilitu.

Teodor o nejnovějším modelu Rock Machine řekl: „Riff je kolo vhodné úplně pro všechny. Pro mladší jezdce a teenagery to může být jejich první kolo, které je nadchne do cyklistiky. Starší zkušenější jezdci ho můžou vytáhnou do skateparků, na dirtové skoky nebo na pumptrack a například pro cyklisty, kteří se věnují disciplínám jako XC nebo enduro může ježdění na Riffu skvěle fungovat jako doplněk pro zlepšení již už zmiňované techniky jízdy.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.