Sociální sítě
Nahoru

Dynamická klasika od Junghans: Nová barva – nový vzhled

Kolekce Meister od legendární značky Junghans už téměř 90 let představuje symbolem jemnosti, přesnosti a stylu v oblasti náramkových hodinek. Nový model Meister Chronoscope z této kolekce přináší svěží spojení klasické elegance s moderním sportovním duchem, výraznými žlutými akcenty na hlubokém tmavém číselníku a nově navrženým ocelovým náramkem, který dokonale doplňuje čistý a rafinovaný design pouzdra. Tento model je skvělou volbou pro každodenní použití, ať už se pohybujete po městě na kole, nebo pracujete v kanceláři.

Průhledné antireflexní safírové sklo odkrývá kopulovitý číselník s gradientním lakováním v chladném antracitovém odstínu, který se směrem k okrajům ztmavuje. Poprvé jsou všech dvanáct aplikovaných indexů přizpůsobeno klenutému tvaru číselníku, což podtrhuje eleganci a promyšlenost designu. Meister Chronoscope je vybaven miskovitými sčítači s žlutými ručkami, které ukazují minuty a hodiny chronografu, stejně jako vteřinku. Hodinová i minutová ručka jsou zdobeny diamantovým broušením a bílou luminiscenční barvou.

Zadní část hodinek s průhledným sklem nabízí pohled na precizně zpracovaný strojek J880.1, který může pochlubit nejen 48hodinovou rezervou chodu, ale také vynikající přesností a odolností vůči různým klimatickým podmínkám. Automatický strojek se stará o neustálé dobíjení energie, což zajišťuje, že hodinky nikdy neztratí svůj chod ani při intenzivním používání.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz