Sociální sítě
Nahoru

Sofistikované vůně Michael Kors uhranou i svými flakony

Mé nejnovější vůně jsou o síle a sex-appealu. S flakony ve tvaru řetězu a charakteristickými tóny jako je jasmín, pačuli, bergamot a šalvěj, bylo mým úmyslem zhmotnit smysl pro glamour a sílu. Jde o dobrodružství, adrenalin a prožití života na úplné maximum. Chci, aby mé parfémy mohly přenést lidi do jiného světa,“ prozrazuje americký módní návrhář Michael Kors.

Sofistikovanost má mnoho aspektů, od glamouru, luxusu a smyslnosti, hravost a lásku k úniku a dobrodružství. Více než 40 let Michael Kors prozkoumává ve svých designech mnoho stránek sofistikovanosti, vysílá na světová mola své módní kousky, odrážející jeho vrozené souznění se světem luxusu bez hranic, jenž byl vždy jeho inspirací.

S novými parfémy Michael Kors Pour Femme a Pour Homme, přináší nyní tuto vnímavost k drobným detailům i do světa vůní.

Dvě vůně, představené v mimořádných flakonech ve tvaru řetězu, odrážejí jeden z charakteristických designových prvků návrháře, zachycují a zdůrazňují mnohostrannou přitažlivost sofistikované ženy a muže.

Dramatický, výrazný design flakonu Michael Kors Pour Femme a Pour Homme je inspirován motivem řetězu, který je ústředním prvkem estetiky Michaela Korse. Pro návrháře je inspirací luxusní a moderní glamour vzhled spojených článků řetězu, ať ve formě šperku, součástí oděvu nebo použitý na jeho ikonických kabelkách.

Řetěz je silným módním symbolem, evokujícím jak městskou eleganci, tak i drsný půvab, opulenci a rafinovanost, sounáležitost a individualitu. Výrazný reliéf řetězu na flakonu přitahuje nositele svou velikostí a zářivým kovovým povrchem.

Jde nejen o pozvání, ale také o povzbuzení – neodolatelné volání sirén.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.