Sociální sítě
Nahoru

Lídr luxusního eko-turismu andBeyond má svou zastupující agenturu i u nás

First Impact Communications oznamuje významné rozšíření svého klientského portfolia o společnost &Beyond, světově uznávaného lídra v oblasti luxusní ekoturistiky. Od srpna 2024 bude agentura se sídlem v Praze poskytovat komplexní PR a komunikační služby pro &Beyond v celém regionu střední a východní Evropy (CEE), což představuje zásadní krok v expanzi &Beyond na tento dynamický trh.

Společnost &Beyond je známá pro svůj závazek k ochraně přírody, podporu lokálních komunit a udržitelný přístup k cestování. Nabízí v Africe, Jižní Americe a Asii safari, která překonávají očekávání i nejnáročnějších cestovatelů. S 29 lodgemi a kempy v ikonických destinacích a luxusní expediční jachtou na Galapágách zprostředkovává &Beyond svým hostům výjimečný zážitek z divoké přírody a zároveň dbá na její zachování pro budoucí generace.

Přístup &Beyond k cestování je založen na třech základních pilířích: péče o krajinu, péče o divokou přírodu a péče o lidi. Tento étos je patrný v každém aspektu její činnosti, od ubytování, které se dokonale snoubí s přírodou, až po zážitky z divoké přírody pod patronátem odborných rangerů a přírodovědců.

Prostřednictvím svého neziskového partnera pro rozvoj komunit, společnosti Wild Impact (dříve známé jako Africa Foundation), &Beyond od roku 1992 podporuje významné pozitivní změny. Toto partnerství mělo zásadně pozitivní vliv na 75 komunit v sociálně zranitelných oblastech Afriky a přímou ochranu půdy o rozloze 1 milion akrů. Do budoucna sdílí společnosti &Beyond a Wild Impact ambiciózní vizi: do roku 2030 chtějí prostřednictvím svého partnerství podpořit ochranu 40 milionů akrů klíčových biosférických oblastí a zdvojnásobit své investice z roku 2020. Tento dlouhodobý závazek posiluje poslání &Beyond zanechat svět lepším místem a zároveň nabídnout náročným cestovatelům vzácné a autentické zážitky ze světa, jaký by měl být.

Společnost &Beyond byla mimo jiné oceněna časopisy Condé Nast Traveler, Travel + Leisure a National Geographic za své výjimečné služby a závazek udržitelnosti. Jejich lodge jsou dlouhodobě řazeny mezi nejlepší na světě, nabízejí jedinečný luxus a zároveň se zasazují o ochranu životního prostředí. Díky tomuto úsilí byla společnost &Beyond v roce 2023 zvolena do TOP 10 Best Specialist Tour Operators in the World v prestižních Condé Nast Traveler Readers‘ Choice Awards.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz