Sociální sítě
Nahoru

Letní Top Class si vybral Dominiku Branišovou pro svou titulní stranu

Nejzářivější ozdobou nového vydání Top Classu se stala bezesporu elegantní a okouzlující partnerka legendárního hokejisty Jaromíra Jágra Dominika Branišová.

Pokud patříte k těm, jejichž zaměstnání či obchodní činnost vyžaduje časté cestování, může vám začít brzy připadat, že hotely jsou jeden jako druhý. Přistihnete se, že si začínáte všímat detailů, třeba toho, kde mají příjemnější ručníky, kvalitnější matrace či kosmetiku. Všímáte si také ochoty recepčních a samozřejmě kvality snídaní. Co kdybyste si ale na cestách po světových metropolích mohli dovolit jen to nejlepší? Ani to není jen tak. Nabídka špičkového luxusního ubytování je totiž zvláště v těchto destinacích opravdu široká,“ zaznívá v editorialu Jiřího Marečka, šéfredaktora magazínu Top Class. Ten pro své čtenáře připravil detailního průvodce aktuálně nejpřepychovějšími hotely v nejslavnějších světových metropolích.

Zajímavé čtení přináší i pravidelný profil osobnosti magazínu Top Class, jenž se věnuje jednomu z nejslavnějších jmen v říši kosmetiky Estée Lauder, která byla pionýrkou v této oblasti a podařilo se jí vybudovat skutečné impérium. Vrátíme se také do Dubaje, jež je nevysychající studnicí skutečně zajímavých developerských projektů. Zblízka se podíváme i na jednu námořní perlu v podobě superjachty jménem Alchemy, která uchvátila porotu monacké přehlídky.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz