Sociální sítě
Nahoru

Představuje se gin bez alkoholu Beefeater 0.0%

Beefeater následuje celosvětový trend uvědomělého pití a uvádí na trh alternativu bez alkoholu, která zachovává maximální prožitek, typickou chuť i kvalitu londýnské ginové ikony.

Značka Beefeater zůstává věrná své vášni pro inovace a představuje Beefeater 0.0%, novinku ve svém portfoliu vytvořenou pro ty, kteří se rozhodli nepít, a přesto si naplno užít svůj oblíbený drink. Beefeater 0.0%, inspirovaný původním ginem Beefeater London Dry, si zachovává ikonický citronový a jalovcový profil značky, ale bez alkoholu, což vytváří dokonale vyvážený a osvěžující zážitek z pití. Vyrábí se přidáním esence klasické receptury Beefeater London Dry Gin do základu a botanického profilu je dosaženo použitím výhradně přírodních aromat.

V posledních několika letech jsme zaznamenali rostoucí trend uvědomělého pití, neboť zákazníci se snaží stále více dbát o své zdraví. V důsledku toho mění způsob, jakým pijí nebo se socializují s ostatními. Jsme hrdí na to, že do kategorie nealkoholických nápojů přinášíme alternativu, díky niž není nutné dělat kompromisy nebo vynechat společenskou příležitost, ať už se rozhodnete pít, nebo ne. Beefeater 0.0% je náš vůbec první nealkoholický gin, který zachycuje energii naší nadčasové londýnské klasiky s nulovým obsahem alkoholu,“ říká Murielle Dessenis, globální viceprezidentka pro marketing ginů skupiny Absolut Group. Uvedení Beefeateru 0.0% přichází v době, kdy kategorie nealkoholických nápojů vykazuje v důsledku rostoucího trendu uvědomělé spotřeby 35% nárůst, který bude v dlouhodobém horizontu i nadále stoupat.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.