Sociální sítě
Nahoru

Emily Cooper prozradila tajemství své fantastické pleti v nové řadě seriálu Emily in Paris

Jeden z nejúspěšnějších seriálů doby míří zpět na naše obrazovky. Už 15. srpna se budeme moct díky Netflixu nechat přenést do dech beroucí Paříže, kde září nejen světla Eiffelovky a módní kreace, ale také pleť hlavní hrdinky. Emily Cooper se hned v první části nové řady podělí o své tajemství, jak docílit porcelánové tváře – vždy si čistí pleť kartáčkem na obličej LUNA 4 mini.

Roztomilý růžový beauty-tech přístroj má své stálé místo na její poličce v koupelně, kde mu Emily svěřuje svou krásu každé ráno a večer. Moc dobře totiž ví, že klíčem k dokonalému, přirozenému vzhledu hodnému rodilé Pařížanky je dokonale čistá pleť, která by mohla sloužit jako malířské plátno.

Emily, která je považována za ztělesnění elegance a stylu, připomíná světu prosté francouzské pravidlo: péče o pleť je důležitější než zručnost při zakrývání nedostatků. Pařížanky jsou na svou přirozenou krásu pyšné, a nude vzhled podtrhnou maximálně tak výraznou rtěnkou. Věří v jednoduchost, kvalitu a účinnost, a před hašením problémů i rychlými řešeními dávají přednost prevenci. LUNA 4 mini odráží tento francouzský mindset – žádný doplněk ani make-up se nevyrovná čisté, zářivé a svěží pleti.

4 důvody, proč Emily nedá dopustit na čisticí kartáček LUNA

1. Efektivní a rychlá beauty rutina, co drží krok s jejím rušným životem

Emily má nabitý program, a společnost od ní vyžaduje perfektní vzhled. Kartáček LUNA jí zajistí hloubkové čistění pleti (odstraní 99,5 % nečistot, kožního mazu a zbytků líčidel) během 1 minuty. Díky tomu má hlavní hrdinka zářivou a svěží tvář za vynaložení minimálního úsilí. Kartáček je navíc vybaven režimem Glow Boost, který trvá pouhých 30 sekund.

2. Moderní technologie zajišťující wellness zážitek

Přístroj LUNA díky zabudované technologii povyšuje obyčejné čištění pleti na skutečný wellness zážitek. Za přispění T-sonických pulzací dochází k uvolnění pórů, odstranění nedokonalostí a lepšímu vstřebávání aktivních látek z následně aplikovaných kosmetických produktů. Kartáček je navíc vyroben z vysoce hygienického silikonu, který je 35x hygieničtější než jiné materiály.

3. Kompaktní a elegantní design

Design kartáčku LUNA dokonale ladí s elegantním a dynamickým stylem samotné Emily. Zabírá minimum místa, vypadá krásně a vejde se i do kabelky, takže je ideálním parťákem na cesty i dlouhé lety.

4. Must-have produkt pro sociální média

Emily žije na sociálních sítích a LUNA jí pomáhá dosáhnout zářivé a rovnoměrné pleti, zvyšuje její sebevědomí před čočkou fotoaparátu a zajišťuje, že na selfie i ve videích vypadá vždy úžasně.

Spojení LUNY a Emily se zrodilo díky oficiální vizážistce seriálu Aurelie Payen, která je dlouhodobou fanynkou produktů FOREO. Užijte si novou sérii Emily in Paris a zvažte zdokonalení své vlastní rutiny.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz