Sociální sítě
Nahoru

Zažijte kouzlo večerních aperitivů a BBQ v The Mozart Prague

Hotel The Mozart Prague, známý pro svou jedinečnou energii a atmosféru plnou historie nenabízí pouze luxusní ubytování, ale i skvělé gastronomické zážitky (nejen) pod širým nebem.

Hotel The Mozart Prague s radostí oznamuje zahájení nového konceptu večerních aperitivů a BBQ večerů, které se konají v nádherném prostředí skrytých nádvoří hotelu.

Ve spolupráci s renomovanou restaurací MeatEater mají hosté každý večer od 17:00 do 21:00 jedinečnou příležitost zažít nezapomenutelný večer plný exkluzivních koktejlů, výtečné kuchyně a nezaměnitelné atmosféry v srdci Prahy.

Každý večer zve The Mozart Prague všechny milovníky dobrého pití a odpočinku k večerním aperitivům, které se staly ideálním způsobem, jak zažít pravou atmosféru léta. Hosté si mohou vychutnat pečlivě připravené koktejly, které jsou podávané v kouzelném prostředí přímo v srdci historické Prahy.

Každý čtvrtek se navíc konají speciální BBQ večery, pod dozorem grill mastera Daniele Govoni z MeatEater, které přinášejí nezapomenutelný zážitek plný grilovaných specialit, exkluzivních koktejlů a živé hudby. Tyto večery jsou ideální pro ty, kteří chtějí strávit příjemný večer s přáteli nebo rodinou v uvolněné a přátelské atmosféře.

Všechny akce se konají za příznivého počasí na nádvoří hotelu The Mozart Prague od 17:00 do 21:00 hodin. V případě nepříznivého počasí se hosté mohou těšit na stejně skvělou atmosféru v hotelové kavárně.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz