Sociální sítě
Nahoru

Jak vybrat toho správného doktora

Chystáte se na estetický zákrok a tápete jakou kliniku a lékaře zvolit? Pak věřte, že v tom nejste sami. Nyní vám poradíme pár tipů, jak vybrat toho pravého. V České republice je několik estetických klinik. Výběrové řízení musí začít právě u zvolení té správné instituce.

Jelikož lékař potřebuje mít zázemí kvalitní kliniky s prvotřídním materiálem. Rozhodně dejte na doporučení přátel. Pokud nemáte nikoho ve svém okolí nebo se ostýcháte zeptat, zvolte variantu širšího okolí neboli koukněte na recenze na Google. To je v této chvíli adekvátně vypovídající prvek. Například ABCLINIC Art & Beauty na pražském Chodově je jednou z nejlépe hodnocených klinik u nás. Zpětná vazba od pacientů je ta nejlepší.

Když už si vyberete kliniku, nyní je čas najít správného doktora. Specializace zúží lékaře na menší skupinku, ze které vyberete toho pravého. Nevnímejte, zda-li je to muž či žena. Ani kolik let je dotyčnému. Podívejte se na prezentaci provedených estetických operací. Většina klinik má na svých webových stránkách tzv. Před a Po. Není tomu jinak ani i u ABCLINIC Art & Beauty. Díky dobře zpracovanému virtuálnímu katalogu estetických zákroků lze najít toho správného doktora. Každý lékař má totiž svůj rukopis a specializuje se na některé druhy operací. Zvětšení či zmenšení prsou je jedním z nejjednodušších na výběr. Když se podíváte na fotografie, hned budete vědět, koho chcete. U rhinoplastiky či faceliftu to samé. Každý lékař má jiný styl, stejně jako malíř či sochař. Vždyť lékaři estetické medicíny jsou vlastně umělci ve světě zdravovědy.

Po výběru lékaře si domluvte konzultaci. Většinou jsou zdarma nebo za symbolickou částku. Určitě se to vyplatí! Osobní kontakt je velmi důležitý. Uvidíte, jak na vás lékař bude působit a hlavně, jakou představu o zákroku vám sdělí. Pokud přeskočí pomyslná jiskra důvěry, blahopřejeme, právě jste našli svého lékaře, který vám pomůže splnit váš estetický sen.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz