Sociální sítě
Nahoru

World Wine Show proběhne na podzim již po dvanácté

Po krátké pauze způsobené celosvětovou pandemií covidu-19 se opět do Prahy navrací jedinečný event. plný zajímavých lidí, jedinečných chutí a zážitků. Do pompézních prostor barokní stavby Kaiserštejnského paláce v na pražském Malostranském náměstí se již po dvanácté sjedou návštěvníci World Wine Show. Ta letos proběhne ve čtvrtek 17. října, a to opět pod patronátem partnerské společnosti Seznam.cz.

V pořadí již dvanáctý ročník světové výstavy vín představí své produkty nejlepší vinaři a dovozci z vinařských velmocí, jako jsou Francie, Itálie, Španělsko, Maďarsko, Rakousko, Německo, USA, Chile, Argentina, Jižní Afrika, Nový Zéland a také několik předních producentů z České republiky.

Na podvečerní akci, která vypukne už v 17:00 bude možné ochutnat přibližně 130 exkluzivních vín od třiceti různých producentů. To završí degustační večeře od Jana Punčocháře párovaná s víny. Cena vstupenky se pohybuje od 2 490 Kč na osobu. Objednat svůj vstup lze přímo přes pořádající agenturu na tel.: 604 258 884.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz