Sociální sítě
Nahoru

Averin Chronograph s duší závodníka

Od roku 2008 si linie Averin získává obdiv díky svému výraznému hranatému pouzdru a neotřelému designu číselníku. Značka Union Glashütte do ní promítla bohaté zkušenosti z motoristického sportu, což se odráží ve výjimečném stylu těchto hodinek.

Hodináři z Union Glashütte v minulém týdnu slavnostně odhalili dva nové modely v ikonických čtvercových pouzdrech – jeden v elegantní modři, druhý v tajemné černi. Vzhled těchto modelů zaujme svojí strohostí a dokonalou harmonií čistých linií a precizních tvarů.

Ciferník s reliéfním dlaždicovým efektem přidává hodinkám na sofistikovanosti a hloubce. Charakteristický čtvercový tvar pouzdra s rozměry 41 x 41 milimetrů je mistrovsky přizpůsoben zápěstí, zatímco klenuté safírové sklíčko s antireflexní úpravou dodává iluzi většího prostoru. Čtvercové registry přesně kopírují křivky pouzdra, s jemnými detaily, jako je malá sekundová ručka na deváté hodině, minutový sčítač na třetí a datové okénko na šesté hodině.

Nové modely manufaktury Union Glashütte věrně zachovávají ikonické rysy svých předchůdců, avšak jsou zbaveny přebytečností, čímž vyniká jejich čistý styl. Nechybí rafinované detaily, jako jsou červeně lakované ručky chronografu pro zlepšenou čitelnost, kombinace lesklých a matných ploch na indexech a luminiscenční Super-LumiNova na minutových a hodinových ručkách.

Modrý model vyniká perforovaným koženým řemínkem s červenou vnitřní stranou, která dodává sportovní charakter. Černý model s matným DLC pouzdrem je zase vybaven textilním řemínkem, který ladí s dlaždicovým vzorem ciferníku, a jeho celkový vzhled umocňují černé detaily, od datumovky až po kontrastní matné prvky kolem sčítačů.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz