Sociální sítě
Nahoru

Největší aquapark na světě najdete v Dubaji – do Aquaventure Waterpark se lze dostat i zdarma

Až do 12. září 2024 bude každá zpáteční letenka Emirates rezervovaná z Prahy do Dubaje s odletem do 3. října 2024 zahrnovat také celodenní vstupenku do Aquaventure – největšího aquaparku na světě.

Aquaventure Waterpark je jednou z nejoblíbenějších dubajských turistických atrakcí, která se pyšní více než 105 rekordními tobogány, atrakcemi a dalšími vodními zážitky. Celosvětově proslulý aquapark je určen všem návštěvníkům – od vyhledávačů adrenalinu mířících na skluzavku Leap of Faith, až po ty, kteří si chtějí opravdu odpočinout na kilometr dlouhé soukromé pláži Aquaventure s bílým pískem a tyrkysovou vodou.

Pro děti je tu největší dětská zóna na světě se 16 atrakcemi, a to včetně první dětské rallye dráhy na světě a skluzavky s tornádem.

Cestující společnosti Emirates mohou této speciální nabídky využít, pokud si od 22. srpna do 12. září 2024 zarezervují let do Dubaje v jakékoli kabinové třídě s odletem v období od 26. srpna do 3. října 2024. Bezplatná vstupenka do aquaparku Aquaventure opravňuje cestující k jednomu celodennímu vstupu během otevírací doby parku. Nabídku lze využít při rezervaci na webu emirates.com, v aplikaci Emirates App nebo prostřednictvím prodejních míst a call center společnosti Emirates či zúčastněných cestovních kanceláří.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz