Sociální sítě
Nahoru

Týdny značky Fope v síti klenotnictví Halada vypuknou už v září

Síť klenotnictví Halada v současných dnech dokončuje přípravy na velkolepé týdny plánované s kultovní italskou značkou Fope. Během nich se v rámci butiků Halada po celé České republice bude prezentovat kompletní portfolio značky, které bude navíc nabídnuto k prodeji – a to i s dárkem k nákupu.

Přestože podzimní týdny budou dedikovány hlavně šperkům proslulé italské značky Fope, kterou u nás nabízí exkluzivně společnost Halada, nebudou chybět ani další klenoty značek jako Pomellato, Mikimoto, Niessing, Jörg Heinz a mnohých dalších.

Do diáře si tak stojí za zaznamenání termíny 17. až 22. září, kdy odstartují týdny Fope v butiku Halada v ulici Na Příkopě 16 v Praze, přičemž následně se prodejní expozice přesune do Pařížské ulice, kde bude od 24. do 29. září. Na začátku října, tedy konkrétně od 1. do 6. října ji bude možné obdivovat v brněnském butiku a následně v Ostravě, kde zlaté šperky zpestří nabídku prodejny Halada Avion Shopping Park, a to v termínech od 22. do 27. října.

Šperky Fope, vyráběné z 18kt zlata v italském městě Vicenza, se mohou se pochlubit unikátním patentovaným systémem pružné řetězoviny, kterou lehce natáhnete. Není proto nutné znát přesnou velikost prstenu, která se navíc během života může měnit. Náramky a prsteny lze snadno natáhout jak při oblékání tak i odkládání. Na nošení jsou všechny šperky Fope maximálně pohodlné, hodí se na slavnostní příležitost, na každý den, ale také na sport a přitom vždy vypadají luxusně.

V sortimentu najdete vždy bílé, žluté a růžové 18k zlato často zdobené bílými či černými diamanty, popřípadě nejvzácnějšími barevnými drahokamy, kterými jsou rubín, safír nebo smaragd. Šperky Fope jsou velmi často v unisex stylu, ale doplňují je i čistě pánské šperky jako manžetové knoflíčky, pro dámy naopak vzory, které jsou zdobnější a bohatě zdobené diamanty nebo drahokamy.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz