Sociální sítě
Nahoru

Avantgardní značka Äonic z Berlína rozšířila portfolio ateliéru Chronoshop

Na sklonku srpna rozšířila avantgardní hodinářská značka Äonic portfolio prestižního hodinářského ateliéru Chronoshop. Tato spolupráce znamená nejen rozšíření nabídky pro milovníky unikátních hodinek, ale také potvrzuje pozici ateliéru Chronoshop jako jednoho z lídrů na trhu s hodinkami s německým rodokmenem.

Äonic, mladá značka, která se stihla prosadit díky svému důrazu na inovace a nekonvenční přístup k designu, rozšíří nabídku hodinářského ateliéru Chronoshop zatím jediným exemplářem Äonic Automat, který kombinují moderní technologie s tradičním řemeslným zpracováním. Značka Äonic proslula tím, že propojuje odvážný design s vysokou funkcionalitou, čímž oslovuje zákazníky hledající něco, co překračuje hranice tradičního hodinářského průmyslu.

Chronoshop si dlouhodobě zakládá na výběru sběratelských a niche hodinářských značek, přičemž v nabídce ateliéru dominují ty německé. V současné době tak Äonic doplnil ikony Hanhart, Junghans. Laco, MeisterSinger, Mühle Glashütte, Sinn či Union Glashütte. Přidáním hodinek Äonic do této rodiny odráží závazek k inovacím a poskytování širokého spektra produktů pro nejnáročnější zákazníky.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz