Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní dny s hodinkami Robot a ikonou Tatra

Tuzemská značka hodinek Robot si připravila pro své fanoušky vskutku výjimečnou událost. Její hodinky Aerodynamic se setkají s ikonickým designem českého automobilového skvostu – Tatrou T97. Josef Zajíček, majitel značky Robot a vášnivý sběratel veteránů, vystaví tento legendární vůz přímo před pražskou prodejnou v Maiselově ulici, abyste každý mohl na vlastní oči spatřit zdroj inspirace, který stojí za vznikem hodinek.

Od 29. srpna do 1. září budou v butiku značky Robot připraveni mezi 10:00 a 18:00 přivítat každého nadšence hodinek. Vychutnat si zde bude možné sklenku prosecca a prozkoumat, jak prvky Tatry ožívají v designu hodinek Aerodynamic, kde se snoubí minulost s přítomností, elegance s technologií.

Pokud se během této události rozhodnete pro koupi hodinek Aerodynamic, čeká na vás další skutečně jedinečný zážitek. K vašemu nákupu získáte exkluzivní projížďku Tatrou T97 po malebném Českém ráji se startem u vily Čapek. Aby byl tento zážitek naprosto dokonalý, součástí nabídky je také ubytování na jednu noc pro dvě osoby zdarma, včetně výtečné večeře v romantickém prostředí.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz