Sociální sítě
Nahoru

AOMU: Léčivá síla vůní všude s vámi

Aromaterapie znamená doslova léčení vůněmi. Představuje druh alternativní medicíny, který v rámci svého holistického přístupu využívá éterické oleje a další vonné složky, které dokáží nejen pomáhat při prevenci a léčbě nejrůznějších druhů onemocnění, ale také zmírňují stres, zvyšují koncentraci či nabudí vaši energií.

Záleží jen na tom z jakých konkrétních olejů a látek je daná terapie připravena. Česká značka AOMU pak možnosti klasické aromaterapie rozšířila o příležitost mít sílu vůní neustále při sobě v podobě speciálně vytvořených vonných tyčinek, které na první pohled svým balením připomínají balsám na rty.

Svět jako zahrada

AOMU je sice česká značka, využívá ale ingredience z celého světa. Například v povzbuzující tyčince s názvem ENERGY tak najdete například esenciální olej rostliny litsea z tropické Asie či citronové trávy. Od stresu nebo špatné nálady vám zase pomůže tyčinka Happy, která podporuje tvorbu hormonů štěstí díky využití esenciálních vůní třeba bergamotu či ambrovníku. K rychlejšímu usínání a kvalitnějšímu spánku vám pak pomůže tyčinka Sleep s esenciálními oleji třeba z meduňky, šalvěje či santalu.

Šetrné k přírodě

Vonné směsi používané v tyčinkách AOMU jsou dílem expertky MgA. Kateřiny Melenové, která již řadu let zkoumá účinky, historii a hlubší podstatu vonných esencí. Ve své práci používá výhradně přírodní ingredience, protože na rozdíl od synteticky vyrobených vůní nesou původní bioinformační obsah. Její směsi jsou pak uzavřeny do pouzder s moderním designem, která jsou vyrobena pouze z obnovitelných materiálů. Snadno se proto rozkládají a dají se jednoduše kompostovat. Zcela přírodní složení mají i bavlněné náplně tyčinek. Více informací pak najdete na webových stránkách aomu.cz.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz