Sociální sítě
Nahoru

Dobrodružství na konci světa

S příchodem sezóny plaveb na Antarktidu představuje společnost Scenic Luxury Cruises and Tours jedinečné zážitky a trasy, během kterých navštívíte některé z nejodlehlejších polárních destinací na světě a poznáte dosud nedotčenou krajinu.

Scenic přenese hosty do světa dechberoucí krásy a nedotčené přírody. Antarktické expedice na palubě discovery jachty Scenic Eclipse vynikají nejen cílovými destinacemi, ale i možnostmi jejich průzkumu.

Hosté budou mít příležitost ponořit se pod hladinu ve speciálně navržené ponorce Scenic Neptune, která je konstruována pro průzkum oceánu, vzlétnout nad ledové kry v nejmodernějších vrtulnících a získat tak unikátní pohled na dramatickou antarktickou krajinu z ptačí perspektivy, nebo se vydat po stopách legendárních objevitelů, jako byl sir Douglas Mawson, a navštívit historická místa, která hrála zásadní roli při objevování nejjižnějšího kontinentu světa.

Každý detail plavby na lodi Scenic Eclipse je pečlivě promyšlen. Na hosty čekají prostorné ultra-luxusní suity s vlastní verandou, služby osobního butlera a poměr počtu členů posádky k počtu hostů téměř 1:1. Na palubě si mohou dopřát až 10 kulinářských zážitků, relaxovat v jednom z devíti barů a salonků a vychutnat si výběr z více než 130 druhů whisky. Lázně Senses Spa o rozloze 550 m2, posilovna, studio jógy a pilates a bazény Vitality Pool pak poskytují dokonalé útočiště po dni plném vzrušujícího objevování.

Antarktida, Jižní Georgie a Falklandy, 22 dní

Tato expediční plavba zavede hosty do nedotčených končin Antarktidy a na fascinující Falklandské ostrovy. Falklandy jsou domovem největší populace tučňáků oslích. Odlehlá Jižní Georgie, často nazývaná „Galapágy pólu“, nabízí působivé horské scenérie a vody plné velryb a kosatek. Nachází se zde také jedny z největších kolonií tučňáků královských na světě a klíčová místa spojená se slavnou Shackletonovou antarktickou expedicí.

Mawsonova Antarktida: Podél východního pobřeží, 25 dní

Antarktida fascinuje nadšené cestovatele a objevitele už po staletí. Nepropásněte příležitost vydat se po stopách objevitele Douglasa Mawsona a jeho týmu, proplout odlehlými zátokami a úchvatnými zálivy a ostrovy, kde vládne divoká příroda, a to ve společnosti pouhých 200 dalších hostů vedených odborným polárním týmem. Ponořte se hluboko do nedotčených vod ve speciálně navržené ponorce Scenic Neptune II nebo se vzneste do oblak v nejmodernějších vrtulnících společnosti Scenic a navštivte Mawsonovu chatu.

Rossovo moře: Majestátní led a divoká příroda, 24 dní

Krajina na konci světa, ledovce připomínající drahokamy, obrovské ledové masy a rozeklaná horská pásma tvoří kulisu pro nejbohatší divokou přírodu planety. Hemží se to tu velrybami, kosatkami, tučňáky, tuleni a stěhovavými mořskými ptáky. Během 24denní plavby se hosté vydají po stopách největších světových objevitelů. Na rozdíl od těchto průkopníků si však budou moci vychutnat mrazivé výhledy z pohodlí šestihvězdičkového luxusu lodi Scenic Eclipse.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz