Sociální sítě
Nahoru

Station Anděl na pražském Smíchově právě otevřel

Novinka roku se právě otevřela. Station Anděl na pražském Smíchově láká svou autentickou newyorskou atmosférou, kde chutě neznají mezí evropského kontinentu. Americké receptury, které odpovídají návštěvě pulzujícího města plného mrakodrapů, kde se vzduchem line směs hot dogů a kávy.

Když vstoupíte, pochopíte, že se jedná o podnik, kde se nabízí street food, skvělé drinky a pivo. Interiér vystihujeme new yorské bistro a bar u zastávky. Vše v dokonalé harmonii. Nutno podotknout, že Station Anděl disponuje celoroční vnitroblokovou zahrádkou.

Co se týká menu, stojí za ním Štěpán Vašák, který vymyslel receptury tak, aby byly americké a současně z českých surovin. Menu je rozdělené na něco malého, když běžíte okolo nebo se chcete do něčeho dobrého zakousnout při posezení nad pivem. Lze například jmenovat oblíbený Corn Dog s dipem nebo Nachos. Když se posuneme v menu níže objevíme báječné Hot Dogy v několika variantách. Station s bavorskou klobásou, kysaným zelím, hrubozrnnou hořčicí, BBQ omáčkou, nakládanými cibulkami a pečenou paprikou.

Ano toto vše je v jednom hot dogu. Dalším je North Star s vepřovým párkem, kozím sýrem, fíkovou hořčicí, guacamole, rukolou, medem a karamelizovanými ořechy. Poté následuje dalších šest hot dogových hvězd. Pozor ve Station Anděl myslí i na děti. V nabídce je hot dog dětský s drůbežím párkem, kečupem a sýrem za symbolickou cenu. Vegetariáni nemusí smutnit a mohou dorazit také. Čekají je všechny hot dogy ve vegetariánské variantě.

Menu tím ovšem nekončí. Americké bistro nabízí oblíbené Poutines ve variantě vepřové, hovězí a vegetariánské. Nechybí domácí úchvatné hranolky, které jsou vláčné a přesto křupavé. Mňam! Saláty a dezerty mají v menu také své místo, ale na hranolky není. Míchané koktejly z rukou kvalitních barmanů a správně vychlazené pivo. Americký sen na pražském Andělu právě ožívá.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz