Sociální sítě
Nahoru

Tiffany & Co. uvádí nové šperky ze sladkovodních perel z kolekce Tiffany Titan by Pharrell Williams

Společnost Tiffany & Co. dnes uvádí nové šperky z kolekce Tiffany Titan, které pro značku navrhuje Pharrell Williams. Novinky se sladkovodními perlami doplňují první kolekci Titan představenou nedávno. Šperky Tiffany Titan od Pharrella Williamse jsou inspirovány trojzubcem boha Poseidona, vládce moří a krále Atlantidy, což odkazuje na Atlantis, komunitu ve Virginia Beach, kde Pharrell Williams vyrůstal.

Symbol odvážné individuality, motiv připomínající kopí, je doplněn o jedinečný zakřivený článek. Kolekce zobrazuje dialog mezi napětím, proporcí a rovnováhou a apeluje na jednotlivce, kteří konfrontují všednost, svou unikátní myšlenkou a působivou silou. Původní šperky uvedené v rámci Tiffany Titan od Pharrella Williamse byly vyrobeny z osmnáctikarátového žlutého zlata nebo černého titanu s celokovovými a diamantovými iteracemi. Značka zavádí do této kolekce vysoce třpytivé sladkovodní perly a diamantové dílky, jež ilustrují invenční design a řemeslné zpracování a uvádějí nás do nové éry jemných šperků.

Inspirace pro tuto kolekci vychází z mého sepětí s vodou a její název „Titan“ odkazuje na Poseidona, vládce moří a krále Atlantidy. „Atlantis“ je rovněž název komunity, kde jsem vyrůstal ve Virginia Beach. V Japonsku lidé věřili, že perly vznikly ze slz mytických vodních zvířat, takže jsem si je přirozeně vybral jako prostředek vyjádření tohoto spojení s vodou,“ vysvětluje Pharrell Williams.

Nejnovější šperky Tiffany Titan od Pharrella Williamse spojují motiv diamantového kopí s perlami většími než 11 mm. Vytvářejí jedinečné tvary, a to včetně náhrdelníků, náramků, prstenů a náušnic. Perly vždy patřily mezi hlavní prvky návrhů značky Tiffany, od perlové soupravy, kterou Abraham Lincoln daroval své ženě, Mary Todd Lincolnové, pro prezidentský inaugurační bál v roce 1862, až po vzácné mořské perly využité v limitované kolekci Jean Schlumberger byTiffany Bird on a Pearl.

Mezi hlavní součásti nových návrhů Tiffany Titan od Pharrella Williamse patří jedinečný náhrdelník se sladkovodními perlami a celkem téměř jedním karátem diamantů a náramek se sladkovodními perlami s více než dvěma karáty diamantů. Na náramku a náhrdelníku se střídají špičaté podložky vyrobené z osmnáctikarátového zlata s perlami a vytvářejí úchvatný estetický dojem. Kolekce Tiffany Titan od Pharrella Williamse se sladkovodními perlami a diamanty ztělesňuje závazek značky k vynikající kreativitě, jakožto lídra v inovativním designu a řemeslném zpracování šperků.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz