Sociální sítě
Nahoru

Je čas na rozmazlování

Letošní léto plné sluníčka a zábavy se blíží ke konci. Pochmurnější podzim ale není důvodem se vzdát společných setkání s přáteli. Uspořádejte s kamarádkami beauty day a vylepšete si nejen pleť, ale také náladu. Celý rok nabízí řadu příležitostí, které stojí za to do kalendáře dopsat. A tohle je rozhodně jedna z nich.

Sluníčko naší pleti dalo v létě zabrat a ta si teď zaslouží náležitou péči. Můžete využít služby kosmetického salonu a nechat se hýčkat nebo si doma udělat beauty day po svém a zkrášlit se ve společnosti kamarádek, s nimiž bude o zábavu postaráno. Zkuste peeling rukou, hydratační masku na obličej, lakování nehtů nebo třeba nové líčení. Dotvořte atmosféru svíčkami, příjemnou hudbou a užívejte si tu nejmilejší společnost se skleničkou bublinek.

Bublinky dodají každému setkání styl, a to i ve chvílích, kdy nevyhledáváte alkohol. Zvolte třeba oblíbený nealkoholický nápoj Bohemia Sekt ve svůdné variantě Rosé. Romantická růžová barva a svěží ovocná chuť s převažujícími tóny malin podtrhnou každý zážitek, který by neměl vyprchat z paměti. Vzdát se tak můžete alkoholu, ale ne opojné chuti kvalitních bublinek.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz