Sociální sítě
Nahoru

Dokonalost přírody zachycená v komplexní kráse

Eros Energy je nejnovější pánská Eau de Parfum od Versace, jedinečný parfém s výraznou vůní a dlouhotrvající vonnou stopou.

Láska, vášeň, krása a touha jsou a vždy byly klíčovými hodnotami značky a jsou zhmotněny i v této nové kreaci. Versace Eros Energy je parfém inspirovaný dechberoucí krásou Středomořského pobřeží.

Nejnovější přírůstek v rodině vás zaplaví svěží vlnou citrusů a bílé ambry, díky kterým se budete cítit silní, sexy a budete si užívat život pod vlivem neodolatelného kouzla boha Erose. Versace Eros Energy je vůní pro silného muže, vášnivého, ale držícího své emoce pod kontrolou. Vůní definující nové hranice svěžesti a elegance, ztělesňující touhu vášnivého srdce.

Parfém se otevírá s vzrušující explozí citrusové záře, která nabízí živý a povznášející start. Sluncem políbená esence italského bergamotu je obohacena pikantními tóny červeného pomeranče, limety, citrónu, grapefruitu i mandarinky. Vzniká tak osvěžující harmonická směs, z níž vyzařuje čistá radost. V srdci je růžový pepř a černý rybíz přinášející dotek tajemství a smyslnosti. Spolu s bílým jantarem představují vášeň a touhu, které jsou jádrem této vůně. Pačuli v základu dodává hloubku a bohatost, zatímco pižmo poskytne měkkou a lákavou auru, která vás zahalí do hřejivého objetí. Dubový mech je pak zemitou a zelenou fazetou, která vůni ukotví v nadčasové eleganci.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz