Sociální sítě
Nahoru

Objevte karibské bohatství s El Clásico

Pronikněte do tajů tropického Karibiku a ochutnejte výjimečnou kolekci rumů a rumových blendů El Clásico, které nabízí pravý gurmánský zážitek pro všechny milovníky kvalitních produktů. El Clásico přináší pestrou škálu chutí, které zaujmou i ty nejnáročnější znalce.

Ať už vyznáváte čistou chuť rumových blendů nebo máte raději rum s příchutí, El Clásico uspokojí všechny vaše chuťové rozmary. Tyto rumy a rumové blendy se těší celosvětové oblibě a své místo si najdou při jakékoliv události. Každý z produktů El Clásico je pečlivě připraven z kvalitních rumů z Dominikánské republiky, Barbadosu a Trinidadu, které zrály v sudech po bourbonu. Dopřejte si doušek Karibiku a objevte chuťové bohatství značky El Clásico.

El Clásico Honey je jemný a sladký rumový blend, který je obohacen o přírodní medové tóny. Ty vytvářejí harmonickou a lahodnou chuť, která je ideální pro ty, kteří si chtějí dopřát sladší zážitek s nádechem exotiky.

Prémiový výběr karibských rumů El Clásico Salted Caramel doplněný o slaný karamel nabízí unikátní zážitek. Jemná, kořenitá a lehce nasládlá chuť s tóny vanilky, skořice a kardamomu povznáší tento rum na další úroveň. Je perfektní pro milovníky sladko-slaných kombinací.

El Clásico Elixír je lehce ovocný a aromatický blend, který vás přenese do srdce Karibiku. Elixír je ideální pro ty, kteří hledají jemně kořeněný rum s nádechem ovoce.

Rum El Clásico Reserva reprezentuje mistrovství karibských mistrů destilatérů s bohatou a plnou chutí. Zrání v sudech po bourbonu dodává Reservě hluboký charakter s jemnými vanilkovými a dřevitými tóny.

El Clásico XO je luxusní a sofistikovaný rum, který zraje až 15let v sudech, aby dosáhl své výrazné chuti. XO nabízí komplexní profil s tóny tmavého ovoce, koření a čokolády, jejichž chuť a vůně potěší každého znalce.

Pro ty, kteří hledají intenzivní zážitek, nabízí El Clásico Overproof vysoký obsah alkoholu (61 %) a přitom si uchovává hlubokou a výraznou chuť. Tento rumový blend je určen pro ty, kteří si chtějí vychutnat silnou a plnou chuť Karibiku.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz