Sociální sítě
Nahoru

Waldorf Astoria Seychelles Platte Island představuje inovativní wellness programy s holistickým přístupem

Resort Waldorf Astoria Seychelles Platte Island přichází s novými wellness programy, které propojují tradiční léčebné metody s moderními technologiemi a nabízejí hostům personalizované zážitky pro celkovou pohodu.

Personalizovaná péče

Základem nové nabídky lázní resortu je Wellness Medical Screening (WMS), neinvazivní konzultace, která analyzuje více než 30 klíčových fyziologických biomarkerů. Toto komplexní hodnocení zkoumá různé aspekty zdraví, včetně složení těla, cardio fitness, regenerace, distribuce kyslíku, metabolismu a parametrů stresu.

Naše wellness programy pomáhají hostům dosáhnout rovnováhy a obnovy na fyzické i duševní úrovni,“ říká Janice Vigo, ředitelka spa. Resort nabízí dva hlavní programy založené na výsledcích WMS:

Program Restore Wellness: Navržený k omlazení mysli, těla a ducha, tento program integruje ajurvédské principy se současnými wellness postupy. K dispozici v 3, 5 nebo 7denních variantách zahrnuje různé procedury, jako je Immune Healing Recovery Massage, Ayur-Abhyanga, Mindful Dreams Marine Massage, vedené meditace, dechová cvičení a zvuková terapie.

Program Purify Wellness: Zaměřený na detoxikaci a očistu, tento program kombinuje ajurvédské masáže s personalizovanými jógovými lekcemi. Nabízí se v 3, 5 nebo 7denních balíčcích a zahrnuje procedury jako Detox Massage, Herbal Compress Massage, Ocean Essence Body Wrap a Personalized Yogic Cleanse.

Závazek k holistickému přístupu

Nové programy kladou důraz na tři klíčové oblasti: Lifestyle Score, Autonomic Score a Vascular Score, což zajišťuje důkladné a personalizované posouzení zdraví.

Lifestyle Score vyhodnocuje klíčové aspekty každodenního života a celkového zdraví:

• Markery kardio fitness, včetně výkonu srdce, regenerace, výkonnosti těla a hladiny kyslíku

• Markery stravy, jako je složení svalů a kostí, pH hladiny a procento tuku

• Emoční markery, měřící hladiny serotoninu a dopaminu, stejně jako mentální stres

Autonomic Score poskytuje vhled do automatických funkcí těla:

• GRS markery, které zahrnují mikrocirkulaci, oxidativní stres, funkci štítné žlázy a zdraví trávicího systému

• Parasympatické markery, měřené při stání a hlubokém dýchání

• Sympatické markery, také hodnocené při stání a hlubokém dýchání

Vascular Score se zaměřuje na kardiovaskulární zdraví:

• Endoteliální markery, včetně cévního tonu, imunity, hladiny lipidů, C-reaktivního proteinu, koagulace a cévního věku

• Markery krevního tlaku, spolu se srdečním výdejem a tepovým objemem

Analýzou těchto komplexních biomarkerů umožňuje Wellness Medical Screening (WMS) odborníkům sestavovat personalizované wellness programy. Tento přístup založený na datech zajišťuje, že každý host obdrží procedury a aktivity šité na míru jeho specifickým potřebám.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz