Sociální sítě
Nahoru

Z vesmíru řízené Seiko hlásí přírůstky

Japonská ikona Seiko právě představila další významnou inovaci ve světě hodinek s uvedením modelu Astron GPS Solar s novým strojkem Caliber 5X83, který poprvé kombinuje funkce chronografu s duálním zobrazením času.

V roce 2012 značka přinesla revoluci v oblasti elektronických hodinek, když uvedla na trh model Astron GPS Solar – první hodinky, které se dokáží připojit ke globálnímu polohovému systému (GPS) a jedním stisknutím tlačítka se přizpůsobí místnímu času v každé časové zóně*, přičemž všechnu potřebnou energii získávají ze světla.

Na tento systém nově navazuje trojicí ocelových modelů s různě barevnými číselníky, ale také limitovanou edicí 1200 hodinek s novým strojkem, jenž přináší elegantní detaily v růžovém zlatě, které připomínají 100. výročí jména značky Seiko a odkaz jejího zakladatele, Kintaro Hattoriho.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz