Sociální sítě
Nahoru

La Prairie představuje nový milník ve své cestě hledání věčného mládí

Již v roce 1931 v Clinique La Prairie Dr. Niehans, dlouholetý zastánce názoru, že věda o dlouhověkosti je klíčem k odhalení tajemství věčného mládí, učinil průlomový objev: buněčnou terapii. S ohromujícími výsledky, pracoval na prodloužení délky zdraví pacientů v rámci holistické terapie. I po devadesáti letech se vědci z La Prairie stále inspirují odvážnou cestou Dr. Niehanse. Vytvořili novou revoluci v péči o pleť. Řídí se principy dlouhověkosti pleti, aby byla zdravá a mladistvá co nejdéle.

La Prairie a Clinique La Prairie jsou dvě samostatné značky vlastněné dvěma samostatné společnosti. Jsou potěšeny, že mohou spolupracovat na projektu Life Matrix Haute Rejuvenation.

Life Matrix Haute Rejuvenation vyjde na 45 900 Kč za 50 ml, a to ve vybraných FAnn a Douglas parfumeriích

Nový krém Life Matrix Haute Rejuvenation od La Prairie ztělesňuje spojenectví odborníků na dlouhověkost z Clinique La Prairie, legendární švýcarské kliniky dlouhověkosti, a La Prairie, specialistu péče o pleť. Life Matrix Haute Rejuvenation obnovuje dostupnost biomolekul nesoucích buněčné informace. Je navržen tak, aby moduloval buněčné informace v pokožce. Tato modulace optimalizuje buněčnou funkčnost, což nakonec vede k prodloužení mládí a dlouhověkosti pleti.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz