Sociální sítě
Nahoru

Pikantní La Veranda

Restaurace La Veranda je ikonou špičkové pražské gastronomie, která nepotřebuje hodnocení v průvodcích. Tvoří ho totiž sami hosté tuzemští i ze světa. Prolínají se zde emoce a kvalita na úrovni, která přesahuje hranic České republiky.

Co se týká stylu restaurace ten se nemění již 20 let. Ano přesně tak. Dvě desetiletí se zde podávají nápadité pokrmy vysoké kvality se servisem, který bere dech. Interiér zůstává téměř stejný, ale tak opojný. Máte pocit, že se setkáváte se svými přáteli, rodinou, obchodními partnery na výjimečném diskrétním místě, kde je prostor pro vlastní emoce, které zůstanou jen vaše.

Jak je možné, že si La Veranda nese jedno tajemství, které není na jídelním lístku již více než dvacet let? Jedná se o pikantní asijskou polévku. Není nikde uvedena, ale vždy uvařena. Stačí si jen o ni říci. Proč je stále v podpultové nabídce? Hosté si ji natolik oblíbili, že se o ní zprvu opakovaně dožadovali.

Tým restaurace v čele s majitelem Yurijem Kolesnikem prosby vyslyšeli a od té doby má své místo na plotně permanentně. Oproti tomu novinkou uvedenou na jídelním lístku jsou předkrmové býčí žlázy s lesními houbami, pyré z bílé cibule a majoránkovou omáčkou. Tento gurmánský chod jistě stojí za ochutnání, jelikož restaurace La Veranda umí vždy překvapit a potěšit současně.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz