Restaurace | 3.10.2024 | Marek Zelený

Exkluzivní husí hody

Restaurant Deer v Michalské ulici jen pár kroků od Staroměstského náměstí nabízí vytříbenou gastronomii pod vedením šéfkuchaře Lubomíra Dolejše. Jeho um je dechberoucí a každý pokrm vypráví svůj příběh. Surovina od lokálních farmářů se mísí s jinou a rázem vzniká umělecké dílo na talíři.

Navíc šéfkuchař Lubomír Dolejš si každé jídlo připraví po chuťové stránce a pak přichází náčrty na papír samotného uspořádání na talíři. Vše musí spolu absolutně souznět. Právě díky tomu se z restaurantu Deer stalo oblíbené gastronomické místo v centru historické Prahy.

Blíží se oblíbený listopadový svátek. Svatý Martin přiveze kromě prvních vloček také husí hody. V restaurantu Deer to nebude jinak. Od 8. do 11.11.2024 bude kromě stávající nabídky speciální husí menu, které lze ochutnat po jednotlivých chodech či zvolit celé menu. Exkluzivní chutě začínají s Rolkou z husích prsou plněnou nádivkou z husích jater, koňakem, bylinkami, anglickou slaninou, hruškovým chutney, fíky a brusinkovým gelem.

Na menu nesmí chybět Tradiční husí Kaldoun s játrovými knedlíčky. Zlatým husím chodem je Konfitované husí stehno s červeným zelím, jablky ve víně a máslovými noky, které doplňuje vídeňská cibulka. Jako dezert je symbolicky zařazena Variace mini Svatomartinských koláčků.

Výtečná nabídka, kterou si nemůžete nechat ujít. Zážitek v celoročním atriu či v odděleném soukromém Jay room salonku zaručen.

Cena celého menu 1195Kč.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz