Sociální sítě
Nahoru

Podzimní dýňové a zvěřinové delikatesy v zámecké restauraci Chateau Ctěnice

Romantická zámecká restaurace Chateau Ctěnice situovaná v Zámeckém areálu Ctěnice na severovýchodní hranici Prahy nabídne svým hostům po celý říjen sezónní dýňové a zvěřinové menu plné chutí podzimu. Dýňové a zvěřinové menu, sestavené zkušeným šéfkuchařem Denisem Wágnerem, bude v restauraci Chateau Ctěnice, která jsou součástí skupiny PYTLOUN RESTAURANTS, k dispozici každý den od 12:00 do 21:00 hodin.

Říjen je měsícem plným barev a chutí podzimu, a my v restauraci Chateau Ctěnice jsme pro vás s naším týmem připravili jedinečné gastronomické zážitky, které dokonale vystihují atmosféru tohoto období. Naše říjnová nabídka se nese ve znamení dýní a zvěřiny, surovin typických pro podzimní sklizeň a lesní hony. Přijďte si k nám vychutnat podzim v jeho nejkrásnější podobě,“ říká šéfkuchař Denis Wágner.

Restaurace Chateau Ctěnice (Bohdanečská 259, Praha-Vinoř) nabízí 40 míst k sezení v příjemném prostředí moderní zámecké restaurace. Cihlové klenuté stropy, hrubý štuk a těžká dlažba dodávají interiéru autentický vzhled. Restaurace se zaměřuje na klasiku s důrazem na čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů. Nová venkovní terasa, která je od června v provozu, umožňuje vychutnat si gastronomické speciality, kávu, pivo či osvěžující drinky s výhledem na zámecké nádvoří, což je ideální pro odpočinek a prožití klidné atmosféry ctěnického panství.

Dýně a zvěřina jsou v české kuchyni oblíbené suroviny, které se často objevují na podzimních stolech. Dýně, se svou jemnou a sladkou chutí, je ideální pro přípravu polévek, pyré nebo pečených pokrmů. Zvěřina, jako je srnčí, jelení nebo divočák, přináší do jídelníčku bohatou a výraznou chuť, která se skvěle doplňuje s kořením a bylinkami. Kombinace dýně a zvěřiny může vytvořit harmonické a chutné pokrmy. Například pečená dýně s rozmarýnem a česnekem může být skvělou přílohou k srnčímu steaku. Nebo je možné připravit dýňové pyré jako základ pro omáčku k jelenímu ragú. Tyto suroviny nejen obohatí jídelníček, ale také přinesou do kuchyně kousek podzimní atmosféry.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz