Sociální sítě
Nahoru

Top Class partnerem prestižní World Wine Show

Už příští čtvrtek, tedy konkrétně 17. října, se promění opět prostory Kaiserštejnského paláce na pražském Malostranském náměstí v místo, kde se potkají ti nejnáročnější příznivci vín.

Proběhne zde v pořadí již dvanáctý ročník světové výstavy vín World Wine Show, na níž představí svá vína jak dovozci, tak v některých případech přímo vinaři z vinařských velmocí, ať už je to Francie, Itálie, Španělsko, ale nebudou chybět ani vína z Nového světa nebo třeba z Čech a Moravy.

Dvanáctý ročník proběhne pod patronátem předních tuzemských značek, ať už je to privátní klinika Galen Clinic zajišťující exkluzivní zdravotní péči, výrobce prémiových psacích per Wood Factory, ale také například gigant Seznam.cz či průvodce českým luxusem, magazín Top Class.

Za organizací večera plného zážitků stojí rodina Kohoutkových, konkrétně Michael a Iveta Kohoutkovi, kteří si získali velkou reputaci v České republice svou Agenturou 3K, která se více než dvě dekády specializuje na marketingové strategie velkých hráčů trhu – ať už to byl TAG Heuer, Albion Cars nebo třeba Volvo.

V průběhu celého odpoledne a večera bude možné ochutnávat vína při zakoupení vstupenky za 890 Kč, případně ochutnávku spojit s degustačním menu o pěti chodech (2 490 Kč), o jehož harmonické chutě se postará fantastický šéfkuchař Jan Punčochář. Vstupenky lze pořídit zde.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz