Sociální sítě
Nahoru

Wellness institut SHA znovu získal prestižní ocenění World’s Best Wellness Clinic

Wellness resort SHA získal již potřetí ocenění World’s Best Wellness Clinic v prestižních World Spa Awards 2024, které jsou udělovány významným počinům v sektoru zdraví, wellness a dlouhověkosti.

V 10. ročníku World Spa Awards exceloval wellness institut SHA v následujících kategoriích:

• World’s Best Wellness Clinic 2024: SHA Španělsko

• World’s Best New Wellness Retreat 2024: SHA Mexiko

• Spain’s Best Wellness Retreat 2024: SHA Španělsko

• Latin America’s Best Wellness Retreat 2024: SHA Mexiko

• Mexico’s Best Wellness Retreat 2024: SHA Mexiko

World Spa Awards je celosvětová iniciativa oceňující vynikající výsledky v lázeňském a wellness cestovním ruchu. Jejím cílem je uznávat a podporovat ty, kteří dlouhodobě udržují vysoké standardy a odvádějí kvalitní práci v oboru. Organizátoři této každoroční akce vyzdvihli vysokou účast v ročníku 2024, což považují za důkaz síly a optimismu v odvětví, které v současnosti prochází expanzí a ekonomickým růstem.

Získáním těchto ocenění se SHA znovu zavazuje nastavit laťku ještě výš dalším zlepšováním svých zdravotních programů i vyhlášené metody SHA v rámci zachování nejvyššího globálního standardu v oblasti zdraví, wellness a dlouhověkosti.

SHA vznikla v roce 2008 poté, co její zakladatel Alfredo Bataller Parietti prošel vlastní zdravotní proměnou. Díky změně stravy a kombinaci přírodních terapií s nejnovějšími poznatky západní medicíny se mu podařilo výrazně zlepšit kvalitu života. Za uplynulých 16 let wellness instituce SHA vyvinula komplexní a holistickou metodu, kterou již vyzkoušelo přes 70 000 lidí.

Otevření SHA Mexiko v roce 2024 představuje významný milník v mezinárodní expanzi a potvrzuje závazek společnosti k inovacím. AB Living Group, vlastník a provozovatel wellness instituce SHA, se zaměřuje na zdraví a wellness, luxusní pohostinství a prémiové nemovitosti. Ve všech svých projektech klade důraz na dokonalost, design a udržitelnost. Cílem AB Living Group je vytvářet transformativní, vysoce kvalitní zážitky v luxusním prostředí, které podporuje rovnováhu mezi fyzickou, duševní a emoční pohodou. V tomto ohledu je AB Living Group v současnosti světovým lídrem.

Metoda SHA

SHA pomáhá lidem žít déle a kvalitněji díky holistickému a komplexnímu přístupu ke zdraví. Náš zdravotní stav a celkovou pohodu ovlivňuje především životní styl, stravování a genetika. Metoda SHA, vyvinutá a vedená mezinárodně uznávanými odborníky, kombinuje nejmodernější postupy vědecké medicíny – zejména v oblasti prevence, genetiky a boje proti stárnutí – s nejúčinnějšími přírodními terapiemi. Zvláštní důraz přitom klade na zdravou a vyváženou stravu.

SHA nabízí řadu individuálních zdravotních programů, které jsou šité na míru potřebám a cílům každého hosta. Tyto programy jsou při příjezdu pečlivě upraveny na základě odborného lékařského a terapeutického zhodnocení.

Pobyt v SHA je životní zkušeností, která mění pohled na zdraví. To zde není chápáno jen jako absence nemoci, ale jako optimální stav úplné tělesné, duševní a duchovní pohody v souladu s okolím, ideální váhou a vysokou vitalitou.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz